Volt valaki ilyen helyzetben?
Ne aggódj, nem leszel rossz anyukája, de azért jobb előre felkészülni. Nekem a kórházban a köldökcsonk kezelését megmutatták egyszer, meg a szoptatást is egyszer, meg a pelenkázást is egyszer. Amikor kérdésem volt, éppen nem értek rá a csecsemős nővérek. Tényleg sok dolguk van, de ezért én úgy jöttem haza, hogy sok mindenről fogalmam nem volt. A fürdetést nem is mutatták ott. Ha kérdésem volt, végül a mellettem lévő ágyon fekvő többgyerekes anyukát kérdeztem. Anyukám jött első nap fürdetni, ő mutatta meg, hogy hogy fogjam a gyereket a szoptatáskor meg a fürdetéskor. A kórházban próbálj rámenős lenni, hogy szeretnéd, ha már ott Te csinálnád a dolgokat, és megmutatnák Neked akár többször is, mert otthon nem lesz segítséget. A védőnőddel is előre beszélgethetsz róla, hogy majd mit hogy kell csinálni, és amikor kimegy hozzád (úgy tudom, 24 órán belül köteles kimenni hazamenetelkor), mindent meg tudsz tőle kérdezni.
Ezen az oldalon sokat írnak a szoptatásról, esetleg olvasd el, mit ír, hogy kell mellre tenni a babát:
4 kisebb tesóm van,csomót foglalkoztam kisbabákkal,óvodapedagógusként végeztem, anyukám eleinte minden nap átjött és ő nagyon ért ehhez( 5 gyereket nevelt fel),ráadásul tényleg normális tanácsokat ad,húgomra is számíthattam,neki is megszületett a gyereke mire én szültem mégis sokszor sírtam együtt a kisfiammal,mert azt sem tudtam mi baja :D Azt hittem én vagyok a legszörnyűbb anya a világon!!!:) De ahogy teltek a napok egyre jobban belejöttem,és te is bele fogsz jönni mindenbe,ne aggódj:)
Ja és mi itt vagyunk a GYK-n,jöhetsz majd kérdezni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!