Elnevezhetem így a gyerekem?
mer, azér, szeressük
jóég.
remélem 13 éves vagy, és unod magad.
még mindig 29 :D
tudom hogy furán írom de nem kértem véleményt ;)
kérdésemre meg választ megkaptam köszi mindenkinek aki segített, a Katalinos is jól hangzik. Több választ nem várok illetve nem válaszolok , még egyszer köszike pá! :D
Vannak helyette javaslataim:)
Ankisza, Katalin, Karina;
Bár, amúgy, hát a Ketnisz se olyan rossz név, hát de magyar gyereknek? Még ha külföldre mentek is, akkoris durva:S Majdnem olyan furi, mint a Vanessza név magyar gyereknek; de hát én nemtom, kérvényezitek ,azt meglátjátok:)
A Vanessza nekem nem fura.
Aki a Bóbitát írta... ez igaz, viszont az egyik legkomolyabb szempont az új neveket elbíráló bizottságnál, hogy a név csak a magyar helyesírás szabályai szerint írható lehet, kiejtéssel megegyezően. Tehát a Katniss SOHA nem fog átmenni, hacsak nem változtatnak a szabályozáson (ami mellesleg lehet, hogy nem lenne hülyeség, nagyon sok nevet rontanak el a béna magyar átírással), ahogy nem fog átmenni y-os végű név, vagy Jennifer, Myra, stb.
Szegény gyerek....
Másrészről meg persze kinek mi tetszik. Ha nektek ez, akkor legyen Katniss. De attól még meg lehet érteni azokat (beleérve magamat is), akik szerint ez egy borzalmas név, főleg magyar gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!