Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A feleségem tudtával, vagy...

A feleségem tudtával, vagy anélkül csináltassak apasági tesztet?

Figyelt kérdés
Nincs rá semmi bizonyítékom, hogy nem tőlem van a gyerek, ez csak megérzés, ami miatt nem akarom tönkretenni a házasságomat, de nem hagy nyugodni a dolog és nem szeretném a más gyerekét felnevelni. Mit tegyek?
2014. ápr. 13. 08:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Ezért kell titokban intézni.
2014. ápr. 13. 10:25
 12/25 A kérdező kommentje:
A nő mindig tudja, hogy ki az apa, az apa viszont soha nem lehet biztos benne.
2014. ápr. 13. 10:38
 13/25 anonim ***** válasza:
60%

Persze, ezzel könnyű takarózni a férfiaknak, ha nincs kedvük felelősséget vállalni.

Egy normális, intelligens párnál fel sem merülnek ilyen elmés "közmondások".

2014. ápr. 13. 10:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Viszont ahol egyszer megrendült a bizalom, ott igen.
2014. ápr. 13. 11:02
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
En ezt sosem ertettem. Adott egy par, ahol az egik fel felrelep. A masik elmeletben megbocsajt, folytatjak a kapcsolatot, gyakorlatban viszont a megcsalt fel konkretan keptelen felejteni es megbizni a masikban. i ertelme a kapcsolat folytatasanak? Vagy megbocsatok valamit es onnantol tiszta lap, vagy nem, de akkor vegetvetek a kapcsolatnak is.
2014. ápr. 13. 11:06
 16/25 anonim ***** válasza:
71%
ha nem tudtad tultenni magadat a megcsaláson nem kellett volna vele maradnod. Csak akkor szabad megbocsájtani ha tovább tudsz lépni az állandó bizonytalanság nélkül. Ezzel a saját életedet nehezited meg. Ha gyanusitgatod akkor az övét is, persze ez ár késö bánat igy hogy van gyerek is.
2014. ápr. 13. 11:08
 17/25 anonim ***** válasza:
26%
De ha nem bízol meg benne és valójában nem bocsátottál meg neki, akkor minek kellett folytatni a kapcsolatot? De főleg miért kellett gyereket vállalni? Nagy felelőtlenség volt, mert ennek a kapcsolatnak ígyis, úgyis vége, mert a teszt ki fog derülni. Vagy ha nem is, tuti tönkreteszel mindent az örökös féltékenységgel, bizalmatlansággal. És akkor marad egy egyedül álló anyuka, meg a gyereked aki nem nőhet fel családban. Érdemes volt?
2014. ápr. 13. 11:18
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

# 13/16

Amennyi véletlen baba nem véletlen a nő részéről arra is mindig van magyarázat. Megcsinálja megnyugszik aztán ügy lezárva .

2014. ápr. 13. 11:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Honnan lehet biztos egy nő, hogy kié a gyermeke, ha megcsalt, de mondjuk előtte lévő nap veled feküdt le. :) Akkor ő sem tudhatja kié a gyerek.
2014. ápr. 13. 11:44
 20/25 anonim ***** válasza:
37%

Sosem csaltam meg a párom (nô vagyok), két gyerekünk van. Ha apa azt akarná, hogy csináltassunk apaságit, szó nélkül belemennék. Ha neki ettôl jobb... én most is tudom az eredményt. :)

Más kérdés, hogy elgondolkodnék, miért kéri a tesztet.

Egy esetleges negatív eredmény esetén: akkor kevésbé szeretné az apa azt a gyereket, aki ôt évek óta apjaként szereti...? A nô persze ilyen esetben gerinctelen perszóna. Na de a gyerek...? Mit tehet ô arról, hogy idióta szülei vannak?

Nem csoda, hogy ennyi zûrös gyerek van, ha a felnôttek zöme sem százas.

2014. ápr. 13. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!