Ezek után nem kellene betiltani, hogy a babakocsit toló személy se beszélhessen mobilon, durva?
20-as egyetertek veled!
Eddig azt gondoltam ertelmesebb a kerdezo de utolso valasza utan biztos vagyok benne h o a tokeletes anyuka! O soha nem vet hibat.
Kepzeld mikor ennyi idos volt a lanyom en se kotottem be soha a kocsiba mert meg nem tudott kiesni belole.
De latom te mindent tudsz es egy nagyon ugyes anyuka vagy. De ha legkozelebb vetesz ety hibat ( tudom te olyat biztos nem csinalsz) akkor tiltsd be h legkozelebb csinald azt a tevekenysegedet.
Es nem kell csupa nagy betut hasznalnod mas is erti amit irsz nalad vannak gondok h nem birod felfogni.
Azt a godrot lehet en se vettem volna eszre ha epp mondjuk a gyerelhez beszelek menet kozben. Nem kell ahhoz telefonalni h belemenj. Jol nezunk mar ki h meg az anya a hibas. Mit keres az a godor a jarda kozepen? Miert nem kazadsz azok ellen akik ezzel foglalkoznak? Ott legyel ilyen amazon.
Tudniillik mindenhol olyan elfogadhatatlanok a jardak h csoda a babakocsik kereke meg egyben van. Ezert kell minden anyukanak terepre valo kocsit venni h ki ne torjon a kereke. Es igy is ugy kell tolnia mint a himes tojast. Ezen gondolkodj el kicsit draga szuperanyu kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!