Anyukák! Tampon vagy betét pártiak vagytok? Változott ez szülés után?
Mindig tampont használtam, szülés után közvetlenül betétet, de nagyon szenvedtem, én nem bírom.
Tavaly nyár óta használom az intim tölcsért, az első két alkalommal bénáztam és ezalatt kellett vékonyabb betét, de utána találtam a youtube-on egy oktatóvideót, változtattam a technikán és azóta gond nélkül használom. Imádom, nekem nagyon bejött.
Tampont használtam előtte.
Mindkét szülésem után úgy nézett ki a dolog, hogy első mensinél elhasználtam a szülés utánról maradt betétet, és vissza tértem a tamponhoz.
Most ez komoly, hogy aki betétet használ, az le van pontozva: ha nappal, akkor nagyon, ha csak estére, akkor kicsit, és aki tamponozik, az 100%-os válasz? :))))) Ez élesebb szembenállás, mint a politikai?
Dugjatok fel magatoknak egy egész dobozzal! Ennyi h.lye libát, akinek ezen múlik az értékítélete! Szerencsétlen gyermekeitek! Édes Istenem!
Üdv! betétes anyuka :))
Köszönöm a válaszokat!Én senkit sem pontoztam le!!!!
Igen,egyre több nőtől hallom a tölcsért,engem is érdekel.
Tegnap utána is olvastam,lehet rendelek belőle egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!