A cumisüveg melyik részeit lehet mikrós gőzsterilizálóban kitiszítani?
Figyelt kérdés
Múlhéten kaptam apósoméktól egy mikrós gőzsterilizálót. Jövőhétre vagyok kiirva, de ki szeretném próbálni a masinát.
Minden alkatrészt beletehetek a sterilizálóba? nyilván az üveg/vagy műanyag/ részét igen, de pl a kupakot, magát a cumit és azt a részt ami fogja a cumit?
2009. dec. 19. 10:52
1/1 anonim válasza:
A kupak kivételével mindent. A kupakot is lehet, de azt felesleges.Legalábbis én az első babánál a kupakot nem főztem. Szóval marad a cumi, a karika,ami tartja és maga az üveg( ami lehet műanyag.) Én is ilyet kaptam/kértem karácsonyra(előre) ,de még én se próbáltam ki. Lehet akkor én is felavatom. Én jan. 6-ra vagyok kiírva.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!