Kismamák, anyukák! Szeretnék 3 kerekű babakocsit venni, aminek nagy a belső fekvő felülete, és több részből is áll. Milyet válasszak?
Mindenképpen praktikus, megbízható babkocsira gondolok, mert nemsokára érkezik a kisbabánk és én ilyen 3 kerekű csodamasinát szeretnék neki, de nem tudok eligazodni a márkák között. Valóban jobbak a 3 kerekűek, mint a 4?
Irányíthatóság szempontjából mennyire jók? Milyen márkát ajánlanátok? Esetleg tudtok képet is linkelni?
Szia,
mi Coletto Aveo-t vettünk, a www.bergon.hu-n meg tudod nézni, vagy a www.lurkobababolt.unas.hu.-n, a fő szempont az volt hogy legyen könnyű (6kg). Ezt teljesen vízszintesre lehet állítani + 2 pozícióba, textilmózes van hozzá, lábzsákkal, végzáróval, hátizsákkal, esővédővel 47e volt, egy mozdulat összecsukni, könnyű irányítani, de nem fútós kocsi, én imádom.
Szia.Nekünk ilyen van.Igaz 6hónapos kora óta használjuk,de nagyon szeretem.Valóban könnyű tolni és könnyű maga a kocsi is.Vizszintesig dönthető,ha elalszik a bébi.És még azért jó,mert beöltöztetve is belefér.Láttam olyat kinél a dzsekitől nem tudtak hátra dölni rendesen a babák,olyan volt,mintha beszorultak volna.
Szia! Azt is kérdezted, hogy jobb-e a 3 kerekű. Nem tudom, csak azt, hogy a 4 kerkű olyan szempontból jobb, hogy meg lehet fordítani -persze nem mindegyiket, de pl. nekem ez fontos szempont volt. /nap, eső, stb miatt, jobb úgy nekem, hogy megfordíthatom a tolókart/
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!