Anyák jól tettem szerintetek? A gyereknek mi a jobb ha láthatja az ilyen nagyszülőt vagy ha marad ez eltiltás?
örülök hogy igy belelátsz mindenbe. nekem nincs üldözési mániám. nyilván ha normális lenne akkor eszünkbe sem jutna ilyen.simán elengedjük. érdekes módon másik nagyikkal de az már álulkodó lehet hogy a férjem is igy döntött!
gondolom te is valami kitagadott olyan fajta vagy mint ő!
és ne hasonlitsd már a tanittatást meg a többit egy olyan dologhoz mint ez!
Én nem akarok bíroságra járkálni meg kiteregetni a dolgait. csak felszakitanám a sebeket és ideg roncs lennék. a férjemnek is oda kéne járkálnia mi lenne a melóval? nem hiszem el hogy kötelezhetnek ilyesmire hogy adjam oda egy ilyennek. és nem indokolta hogy milyen alapon venné el.
Költözz tőle jóóóó messzire,a címet nem kell megadnod. - pár havonta elugrotok fél órára,annyit kibírtok,oszt aggassa magát ahova akarta,nem csinálhat semmit,mert csak elköltöztetek,nem raboltad el a saját gyerekedet! Akkora baromság,hogy jogok vannak a nagyszülőknek... A saját gyerekei felett vannak jogai,míg azok kiskorúak,vannak kötelességei(taníttatni,oltásokat beadatni,ápolni,nevelni!!) Az egész "rendszer" úgy car ahogy van! -bocs,de borzasztó elegem van ebből a fajta hozzá állásból,amit levágnak odafent! Egy szülő lassan a saját családjától kell hogy védje a gyerekét,és a "jog" mégis csak megrángatja,mert a gyerekét védi ahogy tudja,módjában áll. Ez akkora pofátlanság!!-tényleg röstellem,hogy kiakadtam!!!!
Üdv: egy Anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!