Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem viszi ki minden nap a...

Aki nem viszi ki minden nap a gyereket/gyerekeket sétálni, játszani, levegőzni, miért nem?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondolok, ha beteg a gyerek, vagy anya otthon lázasan örül, ha él. :)
2014. márc. 27. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Én azt nem szoktam egyedül érteni, amikor valaki az időjárást hozza fel mint okot. Nekem van kutyám, így mindig muszáj kimennem.Tehát a baba volt már esőben, hóban, szélben és semmi baja sem lett. Felöltöztettem rendesen és kész. Sőt szereti ha esik az eső, érdekesnek találja. Szóval én azt indokot nem értem. Miért ne ismerje meg a gyerek az időjárást, miért csak 25 fok felett, napsütésben, kizárólag szélcsendben lehet kimenni?
2014. márc. 27. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem pontoztalak, bármilyen hihtetlen, és tényleg kicsit visszavehetnél. Másrészt a hajvasalásnak semmi köze a pizsamagatyához. Nekem még életemben nem volt vasalva a hajam, de nemhogy pizsamagatyában, melegítőben sem megyek sehova. Csak mert ki tudok menni reggel pisilni vasalatlan hajjal :) még nem jelenti, hogy igénytelen vagyok... Főleg mivel nem otthon nézem a négy falat, hanem dolgozni járok, tudod? :) De azért hidd amit írtál, ha ettől jobban érzed magad!
2014. márc. 27. 14:31
 13/17 A kérdező kommentje:

7 hónapos ikreim vannak, okoska. :) Nem véletlenül, terveztük. :) szerintem itt zárjuk le, ha nem tudsz érdemben hozzászólni. Nem tudom mi bajod van, mindenki hülye, én hazudok... Remélem mihamarabb rendbe jön minden nálad. Minden jót kívánok!

Köszönöm a válaszokat.

Igen, az időjárás nagy kérdés, mert mindenkinél mást jelent a rossz idő. A lányom 6 éves és muszáj kivinni, mert nem bírok vele különben. Tehát mi ebben az orkán szélben is kimegyünk, ha hazajön a férjem, mert a kicsiket ilyenkor nem tudom kivinni. Esőben is kimegyünk, mert muszáj. De van, hogy besokallok és én sem viszem ki mindig.

2014. márc. 27. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Én általában megyek, még ha kicsit rosszabb az idő akkor is legalább egy pár percre kimegyünk.

DE az igazság az, hogy az én 9 hónaposom igaziból tök jól elvan itthon, babakocsizásért nem rajong, itthon tud mászkálni, játszani a játékaival, játszótéren meg csak a hintázás ami igazán neki való, de azt is csak most kezdte el jobban élvezni.

Szóval (eddig) a friss levegőn kívül nem igazán volt miért lemennünk, szóval akár maradhattunk is volna minden nap.

2014. márc. 27. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es: de akkor nálad sem konkrétan az időjárás az ok, hanem hogy nem bírja a babakocsit. De vannak akiké bírná, de nem viszi, mert jujj, esett reggel két csepp eső.
2014. márc. 27. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok.nem rossz indulatból kérdeztem hogy baj e vasalt haj,csak sokan furcsállják hogy mindig olyan a hajam mit a szög,jól áll,sminkelek normális ruhába vagyok még itthon is.sokan megszolnak emiatt csak nem értettem soha miért,hisz nem a gyerektől veszem el ezt az időt.ő olyankor alszik mikor szépítkezek
2014. márc. 27. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Off- szerintem olyan nincs,hogy nem megy el a gyerekkel a boltba,postára,akár hova- már az is egy séta,levegőzés.

Volt időszak,mikor az apjuk még rendesen dolgozott,és napi szinten télen-nyáron,hóban-esőben-napsütésben mentünk boltba,piacra,mert bizony főzni kellett akkor is!

Játszóra nem jártam soha a gyerekekkel,mert irtózom a tömegtől. A gyerekek a suliba-oviban vannak kint eleget,együtt ha az idő engedi,akkor hétvégente kimegyünk 1-1 órára. Jelenleg az apjuk egyéni vállalkozó,nyitva van a kapu reggel 8- este 6-ig,szombaton 1-ig,nem szívesen engedem ki Őket és nem szívesen megyek ki Velük. Amúgy is állandóan csinálok valamit,noha a házat már nem tudom tisztán és rendben tartani... ,Ha épen leülök 2 percre már ott az egy évesem- ahogy most is ide jött.... ennyit a pihimről. Szóval nem érek rá kimenni Velük. De jól vannak,amikor menni kell és nincs itthon az apjuk,akkor természetesen viszem Őket is az oviba-suliba-boltba...

2014. márc. 28. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!