Van úgy, hogy alig várjátok, hogy a gyerekeket elvigye az apjuk, vagy a nagyszülő? Olyanok, akiknek nincs segítsége.
Teljesen egyedül vagyok 2 pici gyerekkel. Sem nagyszülő, sem barátnő, se senki... Szinte kitoltam őket az előbb az ajtón. Rettenetes fáradt vagyok, alig vártam ezt a pillanatot, hogy elvigye őket a férjem egy órára... kíváncsi vagyok, más is érez-e így.
...és most nem azokra gondolok, akiknek van segítségük, vagy óvodába járnak a gyerekek, hanem akik otthon vannak velük tök egyedül...Ugye, nektek is hiányzik a csend, az egyedüllét?
Van. :-)
Imadom oket, de nem vagyok robot,hogy 24 oraban haptakban alljak.
Nem kell ehhez teljesen egyedül lenni;)
3 gyerek, férj és nagyszülők mellett is sokszor érzem ezt.
Olyan jó néha egy kis csend.
hajaj :S
3 gyerek, mindenki távol...alig várom hogy este 9 után elcsendesedjen a ház :DD
Persze :)
És most képzeld el, hogy milyen, amikor mellé még dolgozol is!
Nekem reggel 8-tól fél5-ig a melóhelyen kell 100%-ig helytállnom, a fennmaradó időben pedig reggel 6 és este 10 között a gyerekekkel vagyok, mellé itt a főzés-mosás-takarítás és szinte tök egyedül vagyok, mert a párom rengeteget dolgozik.
A múltkor itthon maradtam egy gyomorvírus miatt, a gyerekeket viszont bevittem a suliba-oviba és itthon sem csináltam semmit, annyira jó volt! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!