Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem viszi ki minden nap a...

Aki nem viszi ki minden nap a gyereket/gyerekeket sétálni, játszani, levegőzni, miért nem?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondolok, ha beteg a gyerek, vagy anya otthon lázasan örül, ha él. :)
2014. márc. 27. 11:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Majdnem minden nap kint vagyunk,de bevallom őszintén,hogy előfordul,hogy abszolút nincs kedvem kimozdulni. Pl amikor csak halogatom a hajmosást és aznap végre sikerül,de már nem akarok a vasalásával is bajlódni. Amíg kisebb volt mindig mentem vele,mert olyan jókat aludt a babakocsiban,de már másfél éves,szóval kőkemény harc pl.haza indulni a játsziról,vagy akárhonnan. Vannak napok,amikor csak feküdnék,nincs kedvem emberekhez és a gyerekkel vívott harcokhoz. Szerintem egy héten egyszer ennyit megengedhetek magamnak,ha már másfél éve itthon vagyok és nem járok szórakozni se. Szeretem,imádom a fiamat,nem hiszem,hogy egy nap bezártságtól bármi baja lenne a kis lelkének. Hasznosan töltjük az időt,rajzolunk,autózunk,"segít" a házimunkában :)
2014. márc. 27. 12:02
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Ez mind igaz, de csak vasalt hajjal lépsz ki a lakásból??
2014. márc. 27. 12:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Én nem mentem minden nap a fiammal, meg most hogy itthon vagyok vele pár napot, most sem nagyon megyünk. Itthon jól el van.
2014. márc. 27. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:

nekünk is van olyan hogy nem megyünk.ez ritka de előfordul.egyszerűen nem birok emberek közé menni azokon a napokon..

Én is csak vasalt hajjal vagyok hajlandó kilépni az utcára,sőt addig nem is reggelizek amíg nem áll jól a hajam..baj ez?

2014. márc. 27. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem, nekem picit sem baj, de csodálkozni szabad azért?
2014. márc. 27. 12:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Nekem sem baj, én is csak csodálkozom.

A gyerek sem lesz visszamaradott, csak megragadott ez a dolog. Ma beszéltem egy anyukával, aki elmondása szerint alig bír iker fiaival. Nem is lehet könnyű két 3 évessel, de csak 2 naponta mennek ki. Mindig. 2 napra főz délelőtt és amelyik nap nem kell főznie, aznap mennek ki. Furcsa volt, de ha nekik jó, felőlem. Csak érdekelt, kinek mi a véleménye erről.

2014. márc. 27. 13:13
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Köszi a lepontozást!! Valahogy éreztem,hogy a sok szuperanya majd élve elás,mert 7 napból csak 6 nap megyünk ki... Nem,nem megyek vasalatlan hajjal sehova,mert annyira seprű hajam van,hogy nincs az az Isten,hogy így mutatkozzak. Ez talán baj? Baj,ha valaki ad magára,ha nem pizsamagatyában és papucsban megy el a boltig?? Nem is értem mi a bajotok. Miért kell mindig mások életében vájkálni és elítélni azt? Kedves kérdező,neked ikreid vannak? Tudod,hogy milyen velük egész nap foglalkozni és együtt lenni? Biztos meg van az oka,hogy a barátnőd így alakította ki a rendszert...
2014. márc. 27. 14:05
 8/17 A kérdező kommentje:

Ikreim vannak igen plusz egy nagyobb lányom, de kicsit vegyél vissza az arcodból. Nem tudom ki pontozott, de nem én. Normálisan kérdeztem, normálisan írtam, mi bajod van? Ki vájkál más életében? Kérdeztem valamit, ha nem szeretnél, ne válaszolj. Ki ítélkezik, én? Sosem ítélkezem, durva esetekben sem, szóval leszállhatsz rólam.:)

Tudod, hogy mindig van egy- két névtelen ember, aki pontozgat, de ez a fórum ezzel is jár, sajnálom.

2014. márc. 27. 14:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Ja és van oka, persze, mindenkinek mindenre van oka. Ép ez a kérdésem lényege, nektek mi az? Kíváncsiságból, mert érdekel, nem azt mondtam, hogy ez rossz és azt sem írtam, hogy én mindig kiviszem.
2014. márc. 27. 14:15
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Épp azt írtad,hogy neked ez furcsa. Ikreid vannak véletlenül? Ki hitte volna. Idézem " nem lehet könnyű két 3 éves ikerfiúval" nem lehet? Ha neked ikreid lennének,akkor pontosan tudnád,hogy nem könnyű,nem csak feltételeznéd,de mindegy! Tegyünk pontot a végére.
2014. márc. 27. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!