Nektek mennyit segített a párotok a baba első évében?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy egyedül maradtam a picikémmel. 8 hónapos. A férjem a kezdetektől csak a büfiztetésben, vagy a fürdővíz elkészítésében segít. Most már, hogy nagyobb a gyerek, néha eljátszik vele, de ennyi. Rám marad a háztartás, az éjszakázás (rossz alvó a lányom sajnos). Mára teljesen kivagyok. Sokat sírok, nehezen viselem az álmatlanságot, fáradtságot. Én várok sokat? Más apa többet segít? Átmeneti ez a rosszkedv nálam? Ne KÉRLEK NE mondjátok, hogy beszéljek vele, megtettem. Erre képes egyenlőre. A kapcsolatunk kifejezetten jó volt eddig, most is csak a babánk körüli teendők miatt vagyok én feszült. Átmeneti? (Nagyszülők nincsenek)2014. márc. 27. 09:26
21/22 anonim válasza:
Nos, tegnap a kérdésen felbuzdulva felvetettem a páromnak, hogy (ha már úgyis névnapom volt), hogy foglalkozhatna este egy kicsit többet a gyerekkel /pl. most játsszon vele ő, és etesse meg/, hogy én le tudjak ülni egy kicsit magammal is foglalkozni, mire a válasz az volt, hogy "ne csinálj úgy, mintha a gyerek ellátásával nekem tennél szívességet, hiszen neked ez a dolgod!" - szóval még én lettem leszidva, majd nem is szólt hozzám egy ideig. Reménytelen eset... :(
22/22 A kérdező kommentje:
Hát 18as....elájultam a férjeden. Megemlítettem az enyémnek, hogy van olyan férfi (hallottam a parkban :) ) hogy 3 műszak után éjjel felkel a gyerekhez, takarít stb...azt mondta, olyan pasi nincs, vagy nem normális :( hát ez van!
2014. márc. 28. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!