Miért mondják, hogy nehéz és kemény a gyerek nevelés? Amikor sok anyuka netezik, meg Facebookozik állandóan.
És mondják, hogy nehezebb mint dolgozni, meg rá megy az egész napjuk, és nem tudnak pihenni!
Ez nem kitaláció sok ismerősöm ezt mondja, hogy ő egész nap robotol, és 1 perce sincs!
Ja látom hogy Facebookozni véletlen van ideje!
Meg itt is az ezer kismamás kérdés....
Ugye el túlzozzák hogy a gyerek mellett az embernek 0 szabad ideje van? Felkel 5 kor és estr 11 ig a híreket sem tudja megnézni....
Nem ezt látom. Főleg 1 gyerek mellett mert ha lenne 2 3 akkor oké 3 fele kell szakadni de egy gyerekkel biztos nem szűnik meg az emeber pihenő ideje!
Latszik, hogy nem haladsz a korral es kicsit le vagy maradva. Nem baj, de akkor nem kell ilyen hibas kovetkezteteseket levonni.
Nekem nagyon jo, 200 ezer forintos keszulekem van, gyors az internet. Igy, ket perc, amig rakattintok a facebookra es vegigfutom a frissiteseket, ha tetszik valami, lajkolom, esetleg odairom, hogy jo a kep, boldog szulinapot, stb.
Mas a gyerekneveles, mint a munka. Mindketto nagyon nehez. Amikor dolgoztam, nagyon faradt voltam. Most itthob ket gyerekkel is faradt vagyok. Mondhatni most 24 orazok. Tenyleg, olyan, mintha nem csinalna semmit az ember, de ha nem csinalnek semmit szo szerint, akkor mire hazaerne a ferjem, itt egy szemetdomb lenne a hazbol. Mondanom sem kell, hogy mire jon az este, akkor nem is vegzek mindennel, amit meg szerettem volna csinalni, es igy van minden nap. Es ejjel sem alszom vegig, 4-5-szor kelnem kell a picihez, minden ejszaka.
Az, hogy, amig a nagyobb nez rajzfilmet vagy epp eszik, vagy jatszik, a kicsi alszik es par percekre ranezek a facebookra, nem jelenti azt, hogy nem csinalok semmit. Gyakran nezem a mobilomat, hogy kaptam-e emailt, smst, stb. Ez tenyleg gyakori, de csak par perc. Szamold ossze, mondjuk 9-tol este 9-ig ranezek minden oraban 2 percre az uzenetekre, az 24 perc egy napban, na, legyen akkor 30 perc netezes, nagyon sok!
Es hireket nem nezek, sem mast a tvbeb, mert a gyerekek mindig velem annak es nem nekik valok ezek a musorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!