Anyukák akiknek a 2. baba nem volt tervezett, hogyan álltatok anyagilag, meg tudtátok oldani?
Sziasztok! Úgy tűnik,bár még semmi sem biztos,hogy terhes vagyok.Agyalok,hogy mi lesz ha az vagyok,most diplomázom júniusban,dolgozni dolgozom fiam 1,5 éves kora óta de részmunkaidőben,nyár végén készülünk elköltözni albérletbe egy időre,párom is nemsokára munkahelyet vált.Jelenleg nem állunk rosszul,mert egy kicsi félre is tudunk tenni,de annyira bizonytalan a következő 4-5 hónap,aggódom.persze előnye is van akkor csak 3,5 év lenne a gyerekek között,tulajdonképpen a tervben az volt,hogy 4,5-5 év lesz köztük,hogy utána ha keresek a kicsi 1,5 éves kora körül munkát akkor nagyobb az esély,mert már meg van a két gyerek tehát nem igazán megyek el szülni,ha csak nem úgy alakul,hogy lesz 3. de az sok minden függvénye.Akik hasonló helyzetben voltak,hogyan fogadták? Megtudtátok oldani?
Előre is köszi a tapasztalatokat,válaszokat.
Szia!Mi az elsővel aki korábban jött mint hogy terveztük volna albérletben laktunk majd mire megszületett saját házba költöztünk.nem terveztünk másodikat egyenlőre.1éves volt a kislányom mikor terhes lettem,én megakartam tartani,a párom nem.Abortuszra kellett mennem.:(
Végig ellene volt a "párom".Azóta nagyon megromlott a viszonyunk,(4 hónapja)Valószínűleg vége lesz a kapcsolatunknak.Sajnos nem tudok vele együttélni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!