Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akiknek a 2. baba nem...

Anyukák akiknek a 2. baba nem volt tervezett, hogyan álltatok anyagilag, meg tudtátok oldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Úgy tűnik,bár még semmi sem biztos,hogy terhes vagyok.Agyalok,hogy mi lesz ha az vagyok,most diplomázom júniusban,dolgozni dolgozom fiam 1,5 éves kora óta de részmunkaidőben,nyár végén készülünk elköltözni albérletbe egy időre,párom is nemsokára munkahelyet vált.Jelenleg nem állunk rosszul,mert egy kicsi félre is tudunk tenni,de annyira bizonytalan a következő 4-5 hónap,aggódom.persze előnye is van akkor csak 3,5 év lenne a gyerekek között,tulajdonképpen a tervben az volt,hogy 4,5-5 év lesz köztük,hogy utána ha keresek a kicsi 1,5 éves kora körül munkát akkor nagyobb az esély,mert már meg van a két gyerek tehát nem igazán megyek el szülni,ha csak nem úgy alakul,hogy lesz 3. de az sok minden függvénye.Akik hasonló helyzetben voltak,hogyan fogadták? Megtudtátok oldani?

Előre is köszi a tapasztalatokat,válaszokat.

2014. márc. 26. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már ott van a pocidban a következő akkor teljesen mindegy minden, mert jönni fog és kész. Nálunk 13 hónap van a két gyerek között, mi tipikusan az a példa vagyunk, hogy amíg szoptatok nincs peteérés, hát van. :D Mivel jött megoldottuk, nem mondom, hogy palotában élünk mint a királyok, de megoldunk mindent. Mindig is kettőt szerettünk volna, bár kicsit nagyobb kórkülönbséggel, de így alakult. Csak azért mert "rosszkor" jött nem vetettem volna el.
2014. márc. 26. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja nem az fel sem merült,tulajdonképpen nekünk a fiunk is meglepi baba :)
2014. márc. 26. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is meglepi baba mindkettő. Az elsővel albérletben laktunk, a páromnak idény munkája volt, nekem semmi. Most 3.5 évvel később mire felvettek volna teherbe estem, így az én munkarészem megint ugrott, viszont a páromnak stabil munkahelye van, hiteles házban élünk ami félig az övé. Döcögősen, de meg vagyunk, kezdünk végre kilábalni az anyagi csődből. Semlegesen fogadták a hírt, mi örültünk így váratlanul is, mert tervben volt, igaz később. 26 hetes kismama :)
2014. márc. 26. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!Mi az elsővel aki korábban jött mint hogy terveztük volna albérletben laktunk majd mire megszületett saját házba költöztünk.nem terveztünk másodikat egyenlőre.1éves volt a kislányom mikor terhes lettem,én megakartam tartani,a párom nem.Abortuszra kellett mennem.:(

Végig ellene volt a "párom".Azóta nagyon megromlott a viszonyunk,(4 hónapja)Valószínűleg vége lesz a kapcsolatunknak.Sajnos nem tudok vele együttélni tovább.

2014. márc. 27. 08:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( Párom mellettem áll ilyen téren, őszintén fiunknál sokkal rosszabb helyzetben voltunk,akkor benne felmerült mint megoldás,de elmentünk a családsegítőhöz és onnantól esze ágában nem volt engem abortuszra küldeni,2 főiskolás 20as éveik kezdetén,ma már azért más a helyzet de azért várnánk még úgy 1-1,5 évet a projecttel,de ha jön hát jöjjön csak kíváncsi vagyok más hogy élte meg,és hogy sikerült kilábalni a nem igazán ideális helyzetből.
2014. márc. 27. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!