Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet a legolcsóbban...

Hol lehet a legolcsóbban bababútorokat, babafelszereléseket vásárolni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem veszel mindenből újat, akkor jössz ki a legolcsóbban. Nézz körül az aukciós oldalakon, biztosan találsz számodra megfelelő árú és minőségű (alig vagy nem is használt dolgokat is az új ár töredékéért)! Fölösleges mindenből újat venni, a babadolgok nagy rézét nem lehet széthasználni :)))
2009. dec. 17. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Így igaz.

Vatera, Teszvesz, Licit.hu, Zsibvásár, Boltamarson, vagy a sima hirdetési oldalak: Expressz, Apró, OLX, stb.

vagy ha olyan helyen éltek, akkor bababizományi esetleg, de az aukciós oldalak a legislegjobbak! Máshol nem vesz az ember pl. 1 Ft-ért babcuccot :)

2009. dec. 17. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Érdemes körülnézzni a környezetedben lévő bababoltokban, bútoráruházakban is. Nekünk majdnem mindenünk újonan vásárolt cucc, de mindent a legolcsóbb helyen vettünk meg. Első körben elmentünk a Brendonba, ami köztudottan a legdrágább hely, megnézztük az árakat, és utána indultunk útnak. Budapest közelében lakunk, nekünk a Lehel téri templom melletti bababolt vált be a legjobban, ott jó áron van sokminden, de pl. a babaágyat mi az ikeában vettük.
2009. dec. 17. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nem drága hely.

2009. dec. 17. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha újat szeretnél, akkor szerintem a Bippában. Mi is ott vettünk majdnem mindent.

2009. dec. 17. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat :-))
2009. dec. 18. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon jó dolgokat tudsz venni tesz-vesz,vatera,zsibvásár,én is szinte mindent ott vettem,igaz,most már 4,5 hónapos a kislányom és már árulom is a kinőtt cuccokat,vannak érdekes holmijaim,ha érdekel írj privibe,küldök képet.

2009. dec. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!