Miért lesz sok nő vérengző anyatigris ha a gyerekéről van szó? Sokan kifogásból balhéznak, hogy a gyerek érdekében csinálják?
Nem szeretnék senkit megbántani! Én is fontosnak tartom, hogy az ember vigyázzon a gyerekére, és elsőnek a gyerekére gondoljon, utána magára, és aztán másokra.
De sok nő nagyon lázong, ha valami nem tetszik neki, és esetleg a gyereket is bele tudja vonni a témába.
PL:
láttam már kiakadni egy nőt, mert egy étteremben elkezdte szoptatni ott mindenki előtt a gyerekét, és a pincér megkérte, hogy ha lehetne ne most, és ne itt, mert a többi vendék is itt van, és legyen rájuk tekintettel. Na erre olyan ordibálás alakult ki a nőtől, hogy az egész étterem ezt figyelte, és zengett a helyiség.
És kikérték a panaszkönyvet, meg joga van a gyerekét etetni ahol akarja, meg Ő is éhes, meg minden... Így kiborulni nőt még nem láttam!
Meg láttam anyukát letolni másokat a parkban, hogy Ő a gyerekével ide pihenni jön ki, és az ott lévő srácok meg nevetgéltek, beszélgettek.
Láttam már hogy a tescoban a gyerek szeretett volna megvenni valamit, és az anyja nem hagyta. És már ott ordított a gyerek, meg földhöz vágta magát, zengett a fél Tesco de már mondta neki másik vásárló, hogy "istenem vegye már meg szegény gyereknek, "vagy adjak pénzt ha ez a gond? Szívesen adok! Csak szegény gyerek ne sírjon már fél napig!" Na erre kiakadt a Nő, hogy hogy merik Őt lecsórózni, hogy Ő minden pénzét a gyerekére költi, meg mit szólnak bele hogy neveli a gyerekét...
Akkor üdölő helyen ordítoztak a gyerekek, de tényleg a fél erdő zengett tőlük. És normálisan megkérte az anyukát egy családos hapek, hogy azért vegye már visszább a gyerekeit. Az meg kiborult, hogy Törődjön saját családjával, meg mi köze hozzá! Otthon csöndbe vannak, hadd ordíbáljanak már legalább ilyenkor!
Szóval láttam pár esetet, és mindenk a gyerekhez volt köze, vagy bele vonta az anyuka a gyerekét a dologba, hogy kitudja magát dühöngeni.
Ezek a nők alapból ennyire lobbanékonyak, vagy a gyerek hozzájárul a bátorságukhoz, hogy "nekik joguk van" meg a "gyerekemért teszem" dumával lesznek ilyen helyzetek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!