Aki nem élvezte annyira az otthon töltött éveket és stresszes volt, annak megoldást jelentett amikor újra munkába állt? Folyt!
Figyelt kérdés
Van egy 20 hós gyermekem, de állandóan feszült vagyok, unalmas az egész, pedig sokszor megyünk játszóra, sétálni. Gyermekemmel szemben is sokszor vagyok ingerült. Olyan ez mint valami depresszió. Néha vágyom arra, hogy dolgozzak, legyen valami rendszerünk, értékesnek érezzem magam. Ősztől tervezem, hogy újra munkába állok, viszont már most rettegek az elválástól és attól, hogy miként fogom kezelni azt, hogy máshol is kell teljesítenem és hogy hiányozni fogok neki stb...
Szerintetek jobban élvezem majd a kisgyermekes életet ha már dolgozni járok? Tudom, hogy alig lesz időm mindenre...
2014. márc. 25. 13:52
1/2 anonim válasza:
Igen,tapasztalatból mondom,hogy sokkal jobban fogod élvezni a vele együtt töltött időt,és úgy összességében mindent.Én is belefásultam kicsit a két év alatt,de szerointem aki szeret pörgősen éni,azzal ez előfordul.
2/2 anonim válasza:
Igen,fiam 16 hónapos volt,sokkal jobb lett minden,pedig sokfelé mentünk,barátnőztünk is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!