Mikor mondanátok meg a munkahelyeteken h babát vártok?
Figyelt kérdés
A 7. hétben járok, de nem hiszem h titokban tudom majd tartani a 12. hétig. Kezdek már nagyon szarul lenni, félek hogy hányok a buszon, szurkál a hasam, fáradt vagyok. Elég stresszes a melóm. Ha otthon maradnék, rögtön kiderülne hogy miért. Elmondjam már most, és irassam ki magam? A másik h 34 éves múltam, nem szeretném ha bármi probléma lenne. Nem hiszem h meg tudom várni a 12. hetet a rosszul létek miatt.2014. márc. 24. 19:32
1/3 anonim válasza:
Azon a ponton döntenék és lépnék, amikor érezném, hogy a babámnak vagy nekem nem tesz jót a munka. De akkor azonnal. Ha úgy érzed, hogy nem akarsz bemenni a stressz miatt, inkább otthon várnád meg a babád, és pihennél rá, akkor tedd meg! Nem baj, hanem a 12. hét után. Azt is teheted, hogy bejelented most és a 12. hét után otthon maradsz. De akár már holnaptól. Én nem idegeskednék feleslegesen (persze ezt úgy mondom, hogy anyagilag megtehetem, hogy itthon maradok, ezt a részét a történetnek te tudod pontosan).
2/3 A kérdező kommentje:
A problémám az h nagyon sok munkám van, és ugyanígy a kollégáimnak is. Ha napokig otthon maradok a rosszullétek miatt, velük cseszek ki. Nem fizetnek túlórát... Ha táppénzre mennék, talán vennének fel helyettem valakit. Ha bejelentem, akkor el is megyek pár napon belül táppénzre a szülésig. Itt nincs könnyebb munkakör sajnos. Meg nem tehetem meg h nem megyek napokig, mert annyi munka felhalmozódik h utána nem fogom bírni.
2014. márc. 24. 19:41
3/3 anonim válasza:
szia... hát mi azonnal bejelentettük. aznap mikor teszteltem a párom elmondta a műszakvezetőnek, mert fizikai melóm van. a főnök aznap oda is jött hogy mondja ad egy fokkal könnyebb munkát, de azt is csak a 11. hétig bírtam, és ebben benne volt a karácsonyi leállás. 8órás, 3 műszak, egész nap álltam, nap végére olyan 10. héttől már nagyon fájt a derekam rosszul hála istennek nem voltam max 1x 2x amikor nem tudtam itthon enni mielőtt elmentem és akkor éreztem némi gyengeséget, szédülést. azt mondtam is a kisfőnöknek egy max a 12hétig vagyok, a párom teljes mértékben támogatott ő is ott dolgozik, tudja mivel jár. semmi gond nem volt, én nem veszem a vállamra a cég sorsát hogy nem megyek táppénzre mert kevesebb ember lesz. itt már magamat tartottam fontosnak és a babámat. tehát itthon vagyok már 7 hete, pihenek amennyit csak lehet és mindenki jól van :) tehát te se foglalkozz kire mennyi munkát hagysz. jelentsd be és hó elejétől menj tp.re. és pihenj sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!