Dohányzás terhesség alatt? Napi 2-3 szál?
Régebben hatalmas vita volt, egy ilyen kérdésben. Most megtaláltam azt a cikket, ami egyértelműen kijelenti, hogy 2-3 szál cigi naponta erős dohányosoknál nem olyan probléma, nem ez lesz káros hatással a babára.
Én bevallom, napi 3 szálat (reggel/délben/este néha 1-el többet) elszívtam. Gyönyörű egészséges kislányom van. Anyukám dohányzott velem (orvos mondta, ugyanezt mint ami a cikkben van)
Nagynéném dohányzott. (Orvosa tudott róla)
Nagymamám dohányzott.
Ismerősöm, most is dohánytik terhesen (3-4 szál).
Csak azért írom le, mert annyian leüvöltik az ember fejét.
Tiszteletem azoknak akik voltak olyan erősek, hogy letegyék a cigit.
Én erős dohányos voltam. ÉS IGEN, NAGYON SZERETEM A GYEREKEM. Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ennyit nem tudtam érte megtenni.
A cikk arra is kitér, hogy a cigi iránti vágy is egy stresszt idéz elő, ami ugyanúgy károsítja a magzatot. (Idegrendszeri problémák)
Nem buzdítok senkit se erre, de ha valaki erős dohányos, és stresszel, hogy nem szívhat el 2-3 szálat, azoknak küldöm ezt.
Ne aggódj, az én gyerekem makk egészséges!:-)
Reméljük 20 év múlva is ezt tudod mondani,és nem csak magadat kell vigasztalnod vele.
Inkább orvosra hallgattam, mintbegy magadfajta rosszmájú szuperanyura:-)
Nálunk mindenki egészséges, nem 2-3 szál cigi fog károsodást okozni. Kitartok mellette.
Jó nagy ökörséget linkeltél!:-))))))
Ez elárulta a szellemi szinted.
Szia!
"nem 2-3 szál cigi fog károsodást okozni"
Te napi 3 szálat szívtál az mondjuk csak 30 nappal számolva is 9 hónap alatt az 810 szál, az baromi mesze van a 3 száltól.
Inkább orvosra hallgattam, mintbegy magadfajta rosszmájú szuperanyura:-)
Tessék akkor itt egy videó a terhesen dohányzás ártalmairól. Ezt maga Czeizer Endre állítja névvel arcal,nem mint a te linked. Neve sincs orvos másolatok egy pletyka lapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!