Aki elszívott pár szál cigit terhesség alatt annak elöbb megszületett a babája? Ha igen mennyivel?
Az egyik munkatársnőm végigdohányozta a terhességét és nem lett koraszülés belőle. A kisfia teljesen egészségesen született.
Ennek ellenére nem bíztatnék senki arrra, hog ydohányozzon babavárás alatt.
Ja igen neki azt mondta az orvos, hogy inkább szívjon el pár cigit minden nap, minthogy most (terhesség alatt) szokjon le. Mert a leszokás miatt nemtudommik jobban ártanak a babának, mint a nikotin.
Különben azt vallom, hogy nem rászokni a legegyszerűbb.
Szia!
Én is elszívtam néha 1-1 szálat(nem mindennap) és 2 nappal később született a lányom,egészségesen.
Én nem tudtam letenni azonnal a cigit, ahogy megláttam a pozitiv tesztet:( De drasztikusan lecsökkentettem, a napi 1 dobozomat 3 szálra. Az orvosom azt mondta, hogy a 12.hétig hagyjam el fokozatosan a 3 szálat, mert ha befeszülök és ideges leszek tőle, akkor azzal is árthatok a babámnak. De így a 8.hétre már letettem és nem viselt meg komolyabban, ideges se voltam.
1 héttel született korábban a babám, hogy ettől-e vagy mástól, azt nem tudom.
A kolléganőm végig cigarettázott. A kisfia súlyos asztmás és az orvosok egyértelműen erre vezetik vissza.
Egy másik ismerősöm is végig dohányzott, elég komolyan, nem csak nap egy-két szálat és a kisfia autista. Nála is megemlítették a dohányzást.
Egyébként én is cigiztem előtte. Pozitív teszt után indultunk buliba, ott már egyet sem szívtam és azóta sem. A gyermekemmel mégis voltak problémák, bár nem koraszülött, de más jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!