Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névpáros...

Mit gondoltok erről a névpárosításról? (Ikreknek)

Figyelt kérdés

Iker fiúkat várok.

Abba biztos voltam , hogy ha lesz egy fiam Áronnak fogják hívni, viszont arra nem gondoltam , hogy ha kettő lesz a másik neve mi lesz.

Nagyon szeretem az ősmagyar neveket is . Sokat vaciláltam , majd egyik nap meghallottam a buszon , hogy a hölgy a fiának "Koren" néven szólt. Egyből beleszerettem.

Mit gondoltok ?

Koren és Áron.

Összecseng , de mégsem olyan nagyon hasonló

2014. márc. 21. 19:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia! Ne haragudj, de Nekem sem tetszik a Koren név, annyira más mint az Áron! Az Áron viszont nagyon is jó, és szerintem ahogy írták már előttem... az Ákos, vagy az Ábel jobban illene mellé!!! :) Nekünk Márk és Marcell egypetéjű ikreink vannak. Nagyon szeretik a nevüket, pedig még csak 3 évesek! ;)

Boldog Babavárást!

Üdv., Kiky

2014. márc. 26. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!