A párom nem akar harmadik gyereket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig is három gyereket szerettem volna. Lett is két fiunk, de a párom azt mondja, hogy elég két gyerek.
Hogyan győzzem meg, hogy legyen egy harmadik is?
Úgy érzem nem is szeret.
2014. márc. 21. 09:32
11/32 anonim válasza:
Nem dolgozik? Akkor Talán azért nem akar, erre nem gondoltál?
12/32 anonim válasza:
Akkor ha te dolgozol mibol elnetek meg?
13/32 anonim válasza:
És hadd kérdezzem már meg: ha elmész gyesre a harmadikkal, miből fogtok megélni? Abból a gyesből, gyedből amit kapsz?
Miért nem dolgozik a párod?
14/32 A kérdező kommentje:
Kapnék gyedet és a gyerekek is nagyok már.
2014. márc. 21. 10:04
15/32 anonim válasza:
Miert akarsz harmadikat? Mar nem szereted az elso kettot? Ironia, kedves kerdezo.
Es a ferjednek igaza van. Nincs munkaja, mibol eltek, ha elmesz szulni? A mai vilagban nagyon nehez munkat talalni.
16/32 anonim válasza:
Nem neki kell megszülnie-ez meg milyen felfogás, nálatok csak azért van apa hogy megcsinálja?????
17/32 anonim válasza:
Én nem szoktam minden bokorban kamukérdést kiabálni, de ez annyira ordítóan kamu...
18/32 anonim válasza:
Ja, mert gyedből el lehet tartani egy kisbabát, fizetni a havi kajálást öt főre, kifizetni a rezsit, a két nagynak zsebpénzt adni, gyógyszert és pelenkát venni...
Te nem gondolkozol szerintem.
19/32 A kérdező kommentje:
Nyáron jár a párom alkalmi munkákra, mindenünk meg van.
2014. márc. 21. 10:13
20/32 anonim válasza:
Szülj másnak!Ha erre bepipul, akkor ez egy ok lehet a bírónál a válásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!