Szerintetek bevállaljuk a 3. babát?
Én csak azt tudom, hogy nekünk is 3 gyerekünk van, tehát 5-en vagyunk, és a házunk 3 szobás. A két kicsi osztozik az egyiken, a nagyobb fiunké a második szoba, és a minek a férjemmel a harmadik. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó több hely, de élhető így is a világ.
De hogy Ti mit tegyetek,azt egy kívülálló felelősen nem tudja megmondani. Legyen úgy, ahogy a legjobb Nektek!
Két szobát vagy egy szobát építenétek? Mert ha jól értem a kettő most is egy szobában van. Én először építkeznék majd a kicsi mellé menne a harmadik ha megvan a plusz szoba.
Most ha megoldható gyed extra miatt teljes gyed mellett dolgozhatsz is akkor a gyed-et minden hónapban félretudnátok tenni, úgysem lenne meg előbb a szoba?
Később utálni fogják, ha nincs külön szobájuk, életterük.
Egyelőre a két gyerek is együtt van nálatok, szóval nem, én a helyetekben nem vállalnám.
Persze ez a ti döntésetek kell legyen, nem a miénk.
én be vállalnám. szerintem az a pár évet amit együtt töltenének egy szobában élveznék. :) főleg a korod miatt is most kéne be vállalni, mert ha vársz még 5évet akkor már lehet hogy úgy éreznéd hogy képtelen lennél fel nevelni még egyet. meg akkor nagyobb a kockázat hogy beteg lesz a baba (nem rémisztés képen írom)
Igaza van az elsőnek sok jó ember kis helyen is elfér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!