Anyukák mennyi időtök jut borotválkozni? Gáz hogy 3 gyerek mellett nekem szinte semennyi?
Figyelt kérdés
Mert ugye amikor a gyerekek lefekszenek akkor szoktam tusolni és nincs kedvem/idegzetem borotválkozni is. Nektek hogy van?2014. márc. 19. 18:04
11/20 anonim válasza:
Őszintén! Ez az, amire mindig szakítok hetente 10 percet, mert utálom,ha szőrös vagyok, és gondolom a férjem sem szereti annyira. Ha minden héten megcsinálom legalább egyszer, akkor tényleg megvagyok minden testrésszel 10 perc alatt. És 10 perc egy héten azért mindig jut!
12/20 anonim válasza:
aki a gyakorin kérdez, az nyilvàn olvasni is szokott itt. Napi egy kérdéssel kevesebb és meg is van az a két perc a borotvàlkozásra.
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor pardon anyukák:) már itt sem vagyok mert tök gáz vagyok
2014. márc. 20. 07:06
14/20 anonim válasza:
gyantáztatok, kozmetikus 1 óra alatt megvagyok mindenhol, ahol kell
15/20 anonim válasza:
Én mindenhol szőrtelenítek 3naponta! 5 perc az egész ha nem hagyod eluralkodni magadon a szőrt! :-) Erre mindíg szánok energiát,ennyivel tartozom magamnak és a páromnak! Nem tudnék párom mellé feküdni mint egy Jeti :D jobban is érzem magam. Persze 3 gyerek nem kis feladat,de ennyi járna neked is. Terhesség alatt is végig szőrtelenítettem mégha tükörrel is! Szülés napján fájások közt is rendbe tettem magam lent is!! Nekem ciki lett volna bokorral bemenni ...:-) 22/L
16/20 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak egy gyerekem van, hetente egyszer szánom rá magam nagy nehezen. Időm éppen van rá, csak sajnálom borotválkozással elütni az a kis időt. Fél óra mire végig borotválom magam, kar-láb-hónalj-intim, és olyan uncsi is.
Így télen ez el is megy de nem tudom mi lesz nyáron, sajnos én elég szőrös alkat vagyok és kb 2-3 naponta kell magam borotválni nyáron.
17/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, akkor ên szõrõsebb vagyok mint te :D
Tegnap este borotváltam a lábam, de már borostás :(
2014. márc. 25. 11:02
18/20 anonim válasza:
Gyantázd le :-). Tartósabb elvileg,én nem próbáltam utálom a fájdalmat :D 15. Voltam
19/20 A kérdező kommentje:
Egyszer legyantáztattam a karomat, es ugyanugy visszanõtt 1 hêt alatt, mintha borotváltam volna :/ es hát ugye a fájdalom...
A szemõldõkõm gyantáztatom, azt elêg 3 hetente hál isten :)))
2014. márc. 25. 14:30
20/20 anonim válasza:
Én nem borotvát használok, de részletkérdés. Szerintem biztos van olyan, amin meg tudnád spórolni ezt az 5 percet (a netezést már említették). Nem olyan időigényes dolog az, és hát ugye mondják, hogy az embernek arra van ideje, amire szakít.. Tény, hogy szakítani kell, mert magától nem szakad rád a szabadidő, de lehet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!