Egyetemi hallgató kaphat gyed-et?
Hát azért az vicces lenne, hogy a kétszerese után kapná, akkor senki nem dolgozna!
A minimálbér 70%-a!
szia!
igy van! én is először ugy tudtam hogy a min.bér kétszerese, de felvilágositottak hogy csak simán.
már terhes vagy? vagy csak tervezitek?
ha még nem, akkor szerintem várj vele! nem maradsz le semmiről. szülés előtt nem árt, ha az ember dolgozik néhány évet.
Köszi a válaszokat!
Már a 31. héten járok, szóval várni nem fogok:)
Nem tudom, ki terjesztette el, hogy a minimálbér kétszereséből számítják. Ez hülyeség. Durva lenne, ha valaki, aki nem dolgozott, kétszer annyi GYED-et kapna, mint az aki dolgozott napi nyolc órát (mint pl. én, mert én is minimálbér után kapom). Nem mintha az irígység beszélne belőlem, csak azért lehetne relálisan gondolkodni, mielőtt valaki ekkora hülyeséget kezd terjeszteni.
Kedves kérdező, neked meg boldog babavárást, könnyű szülést és jó babázást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!