Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti "kiöltöztetitek" a gyereket...

Ti "kiöltöztetitek" a gyereket ha orvoshoz viszitek?

Figyelt kérdés
Párom szerint baromság, de én igyekszek szép, de azért könnyen le-fel adható ruhát ráadni. Csak kíváncsi vagyok más hogy csinálja.

#kiöltöztetés
2014. márc. 19. 09:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk nincsen kiöltözős meg játszós meg ünneplős meg nemtommilyen ruha. Egyetlen egy ünneplő ruhája van és nem abban járunk orvoshoz. Normális ruhában megyünk, mintha oviba mennénk, vagy boltba vagy bárhova. Sose értettem, miért kell az orvoshoz kiöltözni, magát az alapkoncepciót nem értem, és mivel anyósom típusú emberek tesznek így, nem is gondolkodom az indokokon :) Ez az összefüggés!
2014. márc. 19. 09:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Van játszó ruhája, ami adott esetben már bolyhos vagy kopott, használtabb. Akárhova megyünk, nem ebben tesszük, hanem felöltözetem elmenős ruciba. Orvoshoz is ilyet kap.
2014. márc. 19. 09:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Én sem ünneplős ruhára gondoltam, csak alsó-felsős utcai együttes és otthoni rugi-maci különbségre, amik szépek, tiszták, foltmentesek ugyan, de mégiscsak itthoni szerintem.
2014. márc. 19. 10:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Még csak két hónapos a babám, babakocsiban sétáláshoz csak itthoni ruháját rajta hagyom plusz overall, dzseki, takaró, időjárás függően, de ha "emberek közé" megyünk azért adok rá nacit-ruhát-pulcsit, ami "utcai".
2014. márc. 19. 10:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van itthonkás, utcai meg ünneplős 1-2 darab. De azért utcaiból is van, amiben játszótérre megyünk meg normálisabb, márkásabb darab. Orvoshoz utóbbiban megyünk.
2014. márc. 19. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Itthon pólóban, melegítőben van a fiam, orvoshoz jobb pólót, farmert, zsebes nadrágot, "elmenős" cipőt kap. A jobb ruháit adom rá, egyszerűen azért, mert a játszós kabátnál nem számít, ha sáros, piszkos lesz, a kinti cipőt nyúzza biciklin, motoron, az elmenősöket pedig csak akkor veszi fel, ha boltba, dokihoz, rokon látogatóba megyünk.

A kicsi 2 hónapos, itthon rugiban van, elmenni kantáros nadrágot, kardigánt szoktam ráadni. (Plusz az időjárásnak megfelelő felső öltözetet...)

Kifejezett ünneplős ruhái nincsenek, majd ha oviba megy a nagyobb, akkor veszek neki fekete nadrágot, fehér inget.

2014. márc. 19. 10:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekem van. 7 éves, majdnem 2 éves és 4,5 hónapos.

Nálunk van benti ruha (melegítő) és kinti (általában farmer. Mindegyik ruhájuk szép, hibátlan, a koszt a mosógép kihozza, a lyukasokat kidobom.

A kertbe lemennek bentiben, tehát melegítőben, de ha elmegyünk itthonról, és tök mindegy, hogy az csak egy séta, vagy orvos, bolt, nagyszülők, akkor is kapnak kintit. Ez egyébként ugyanaz, mint a benti, csak a melegítő helyett farmer. Ennyi. De ugyanabban a kabátban, cipőben homokoznak és saraznak, mint amiben orvoshoz megyünk.

Nálunk sosem volt "mászós" ruha, és nem azért, mert mindre vigyázniuk kéne.

2014. márc. 19. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem öltöztetem ki csak azért mert beteg és orvoshoz megyünk,csak nem itthoni ruhában indulunk el- itthon olyan ruhákban van,amit nyugodtan koszolhatnak,leevett 20x és nem jött ki a folt,kopottabb... stb. A nagyobbak az iskolai-óvodai ruháikban vannak ha dokinál vagyunk.
2014. márc. 19. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
1.5 éves a lányom. Itthon leggings vagy melegítő naci van rajta, ha dokihoz megyünk, mindig átöltöztetem. Nem ünneplőbe nyilván. De szépen felöltöztetem. Akkor is ha csak az utcára megyünk. Nem szeretem melegítőben kivinni, én sem járok abban még a játszóra sem. Az az itthoni játszós ruhája.
2014. márc. 19. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem öltöztetem ki, olyan ruhába viszem, amilyenben különben is jár az utcán. Farmer/szoknya/nadrág és egy nem pecsétes felső, melegítőbe csak otthon/játszón/oviban van, utcán nem azt adok rá. Picinek nem pecsétes rugiba vagy bodyba vittem orvoshoz.
2014. márc. 19. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!