Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti "kiöltöztetitek" a gyereket...

Ti "kiöltöztetitek" a gyereket ha orvoshoz viszitek?

Figyelt kérdés
Párom szerint baromság, de én igyekszek szép, de azért könnyen le-fel adható ruhát ráadni. Csak kíváncsi vagyok más hogy csinálja.

#kiöltöztetés
2014. márc. 19. 09:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem öltöztetem ki, csak ami neki kényelmes. A kényelmes pedig nem egyenlő a szakadt, koszos ruhával. A lányomnak nincs is csúnya ruhája. De azért nem alkalmiba öltöztetem dokihoz. Van hogy tréningruhában viszem, van hogy farmerban.
2014. márc. 19. 09:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ha nagyon ramatyul van akkor csak úgy, hogy ne fázzon/legyen melege, ha jobban van akkor sem az ünneplős ruháját veszi fel úgy öltözik fel ahogy egyébként is utcára megyek vele.
2014. márc. 19. 09:12
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Rendesebb ruhát kap. A 21 hónaposra a legszebb bodyk közül adok, könnyen levehető felsőruhát kap, a jobbak közül. Az ovis korúnál is figyelek arra, hogy rendesebb (ovi után tiszta) ruha legyen rajta. Melegítőben pl nem megyünk.
2014. márc. 19. 09:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyilván nem az otthoni/játszóteres ruháját adom rá. A "szép" ruhái is mind kényelmesek, másmilyent nem veszek meg.
2014. márc. 19. 09:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyanba viszem, ami nem kinyúlt, szakadt, rongyos.

Egy melegítő naci és felső is lehet szép (nem feltétlenül arra gondolok, hogy Adidas és tsai), és egy csipkés, flancos ünneplős is lehet csúf és igénytelen, ha esetleg agyonhasznált, elengedte a varrás.

2014. márc. 19. 09:16
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Adidas melegítőben sem viszem őket :) De igazából még egyik se volt 4,5 év alatt olyan ramaty állapotban, hogy ne legyen időm gondolkozni, hogy miben jönnek. Ha futni kellene, akkor mindegy. (3.)
2014. márc. 19. 09:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, mindenkinek megy a zöld kéz :). Még picurka a babám, így nem szereti ha öltöztetem, de nem rugiban viszem (amiben itthon van), hanem "utcai" ruhában, ezek szerint más is hasonlóan gondolkodik.
2014. márc. 19. 09:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég jól viselte/viseli az öltöztetést. Nekünk csak olyan ruhái vannak, amik "normálisan" néznek ki.

1-1,5 hónapos koráig volt rugiban. Én nem szeretem.

5,5 hónapos most.

2014. márc. 19. 09:34
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
Én nem, de anyósom mindig ünneplőben megy orvoshoz :) Gondolom azért, mert számára ez a nagy betűs esemény, mivel 58 éves létére máshova nem is megy! Kábé 50 évvel ezelőtt tényleg ez volt a szokás, de ma már hétköznapra is tiszta fehérneműt, normális ruhát húz az ember. Az orvos meg magasról szarik rá, hogy mi van rajtad :)
2014. márc. 19. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem itt senki nem ünneplő ruháról beszél. Azért gyerekeknél (főleg nagyobbaknál) van különbség az utcai és a játszóteres, csúszós, mászós ruhák között. Egy felnőtt 58 éves nő pedig nem is értem hogyan jön a kérdéshez.
2014. márc. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!