Miért kell minden indok nélkül lepontozni a hozzászólásokat?
Figyelt kérdés
Egyre többször látom, hogy az olyan válaszokat is lepontozzák amelyek segítenek a kérdezőnek, sőt néha annak is aki csak elolvassa. Aki csak szórakozni jön ide miért nem keres másik témát? Miért pont egy olyat választ ahol aggódó anyák vannak?2009. dec. 15. 20:46
11/13 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség ez a pontozás, éppen ezért nem is foglalkozok vele. Ha valaki ezen szórakozik, csak sajnálni tudom, hogy ennyire szánalmas dolgokban éli ki magát. Szerintem ha valakit érdekel a kérdés, akkor az az érkezett válaszokat is elolvassa függetlenül a "pontoktól", és lehet éppen az lesz neki hasznos amit más lepontozott. Akkor meg minek ez az egész?
:))
12/13 anonim válasza:
na aki lepontozott annak nincs meg 100 az IQja:DDDDDD
13/13 anonim válasza:
Ennek az egész pontozósdinak nincs értelme.
Vannak olyan válaszok, amelyek már moderálásra szorulnának, nem tudom arra miért nincs lehetőség? Régebben a nem hasznosak nem is látszódtak automatikusan, eltűnt az a funkció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!