Miért kell minden indok nélkül lepontozni a hozzászólásokat?
Elnézést, hogy kérdezek, és nem válaszolok, de azt hol lehet látni, hogy lepontoznak egy-egy választ?
Én eddig csak azt találtam, hogy a válaszolók százalékos minősítést kapnak, de azt csak naponta 1x számolja újra a rendszer. De sok olyan hozzászólást látok, amikor néhány perc, pár óra után panaszkodik valaki, hogy ezt vagy azt a hozzászólást lepontozták. Hol lehet ezt nyomon követni?
szédületes mennyi sötétség van a fejekben, gondolom az a pár 100as IQ feletti ember, így nyilvánítja ki a nemtetszését....
olyan irgarmatlan baromságokat tudnak kérdezni és válaszoln, hogy ihaj
A tahoizmus egy vallásforma a szuperanyuknál ^^
Engem a rólam szóló topikban pontoztak le XD
Ada és Abi
Sziasztok!
Én nézem a pontozást,mert sokáig 100%-os voltam. Ez csak azért volt a számomra fontos, mert örültem, hogy ezek szerint segíteni tudtam a kérdezőknek. Azonban a múltkor beszálltam egy vitába, amit nem tűrhettem szó nélkül... De akik eddig visszajeletek ezek szerint tudták használni a vákaszaimat és ez a lényeg!!
Megnéztem, tényleg le van pontozva Ada ott, ahol arra válaszolt, hogy hogy van. Azért ez nem semmi!!!
Ezt szórakozásból csinálja valaki. Nem lehet túl sok öröme az életben :P
Elég nagy hülyeség, hogy bárki pontozhat! El sem olvassák, nem értelmezik a választ, csak nyomják a negatívat :P Talán jobb lenne, ha csak a kérdés kiírója értékelhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!