Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ada hogy vagytok? Már csak...

Ada hogy vagytok? Már csak kb. másfél hét, ugye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:28
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Hűha!

Tudom, hogy ezt már nem olvasod, de szorítok, szorítunk! :)

2009. dec. 16. 08:10
 12/40 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok Ada anyuka!
2009. dec. 16. 11:55
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok Ada!Remélem mindketten jol vagytok.Jó egészséget kívánok Nektek.
2009. dec. 17. 08:03
 14/40 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha a párod írna :) Kíváncsi vagyok, hogy megszületett-e Abigél? Sikerült hüvelyi úton vagy császár lett a farfekvés vége? Aztán majd persze a részletesebb beszámolót is várjuk :)
2009. dec. 17. 14:20
 15/40 anonim ***** válasza:
92%

Sziasztok,én írok, de gyorsan és sunyiban,nehogy elfenekeljenek a nővérek ^^

Itt szuszog mellettem a kis epergombóc, tegnap az angyalok leküldték őt nekünk az első hóval^^

Nem sikerült a természetes szülés, 12 órán át hagytak szenvedni,mire kibökték,hogy császár lesz,mert nem is tágulok,meg amúgy is farfekvéses és bocsi benéztük,mert egy kicsit nagyobb mint ahol kiférne :D

De ki bánja már,amikor csücsörít rám ez a kis epergombóc:D Nagyon édes, képzeljétek,amikor megláttam majdnem elájultam:D Vörös a haja és akkora,hogy a nővérek szerint már be is lehetne fogni ^^ (de én csak egyszerűen kettőbe fogtam neki,már amennyire engedte ^^),ráadásul olyan görbe pisze orra van mint nekem és hatalmas zöld szemei mint nekem:D és olyan kis rózsás pofija van és olyan szép is mint én:D Hehe ^^ Jajjj majd elfelejtettem, 3950g-al és 55cm-el született,szóval csoda,hogy elfért bennem ^^

Egyet viszont tuti az apjától örökölt:D A cicrácuppanást ^^

A többiről majd írok ha hazamentünk ^^

Köszönjük,hogy aggódtatok értünk...Puszilunk mindnekit:

Ada és Abi ^^

2009. dec. 17. 19:03
 16/40 A kérdező kommentje:

Ó, teljesen el vagyok érzékenyülve, gratulálok!!!!! :-)

És milyen szép nagy kislány! :-)

Remélem, azt is megoldod majd valahogy, hogy láthassuk képen :-)

GRATULÁLOK!!!

2009. dec. 17. 20:28
 17/40 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok!! Csodaszép karácsonyt Nektek!!
2009. dec. 21. 15:44
 18/40 A kérdező kommentje:

Azért emeltem ki a kérdést Ada, hogy tudd, várjuk majd a beszámolót, ha lesz időd és erőd :)))

Remélhetőleg hazamentek kb. holnap? Nem tudom, császár után meddig kell bent maradni.

Ugye, jól vagytok mindketten? Puszi a kis Epergombócnak :))

És ha addig nem "találkozunk", akkor Boldog Karácsonyt nektek!

2009. dec. 21. 16:03
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
En is gratulalok!!!! Bekes Karacsonyt Nektek a kis Epergomboccal!!
2009. dec. 21. 16:10
 20/40 anonim ***** válasza:
91%
Én is gratulálok nektek! képzeld, az én kislányom is hatalmas hajjal született, mindenki rácsodálkozott.
2009. dec. 21. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!