Párom 30 éves, nincs még gyereke! nem is akar gyereket mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem van egy 3éves az előző párkapcsolatomból! Mikor célozgattam ",,,hogy majd 1x te is megtudod,milyen érzés szülőnek lenni" egyből elvetette a dolgot! miért?? rá kérdeztem azt felelte,hogy még nem szeretne se most se késöbb!!! Mert ö rossz kisgyerek volt stb kifogásai akadtak!2014. márc. 10. 21:15
1/10 anonim válasza:
Beszélj vele. Mióta vagytok együtt? Elképzelhető, hogy ő egyáltalán nem szeretne, de az is, hogy csak később. Vannak férfiak, akik később érnek.
2/10 anonim válasza:
Akkor jobb, ha felkészülsz, hogy nem lesz közös gyereketek.
3/10 anonim válasza:
elég, ha jó nevelőszülő a 3 évessel, ne legyél telhetetlen
4/10 anonim válasza:
Hátha nem akar akkor vagy elfogadod és nem lesz vagy elhagyod vagy csinálsz egy "véletlen" gyereket és 2 gyerekes nő leszel 2 apától aki közben a harmadikkal él.
5/10 anonim válasza:
Nem mondta a kérdező,hogy Ő nő.
6/10 anonim válasza:
Túl sok mindent nem tehetsz, ha mindenképp szeretnél másik gyereket (Pl. ha az előző kapcsolatodból lévő gyerek nem veled él, akkor ez tök érthető) akkor én azt tanácsolom, hogy lépj tovább mielőtt feleslegesen belebonyolódtok a dologba... lehet hogy amúgy tök jól elvagytok, de vannak alapvető kérdések, amikben ha nincs egyetértés, akkor szerintem nincs értelme egy kapcsolatnak... A gyerek téma tipikusan ilyen.. sőt, az összes közül ez szerintem a legfontosabb...
7/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok!
2014. márc. 13. 10:17
8/10 A kérdező kommentje:
A gyerekem nálam van én nevelem,az igazi apja nem törödik vele
2014. márc. 13. 10:18
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok.
Nos akkor az a kérdés, hogy neked jó-e így, hogy az egy szem gyereked nevelitek közösen vagy ragaszkodsz egy tesóhoz. Ha utóbbi, akkor sajnos továbbra se tudok mást mondani, mint hogy jobb ha külön válnak útjaitok, minthogy valamelyikőtök ráerőltessen a másikra egy olyan élethelyzetet amit ő nem akar. Ez sajnos olyan kaliberű kérdés, amiben szerintem nem lehet kompromisszumra jutni, ha nincs tökéletes egyetértés.
10/10 A kérdező kommentje:
Megelégszem a sajátommal,együtt neveljük ! egy gyereknek könnyebb megadni mindent és ha lesz 5-6éves és még együtt leszünk remélem,akkora talán átérzi az apai szeretetett /szerepet!
2014. márc. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!