Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ekkora baj ha valaki nem akar...

Ekkora baj ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

31 évesen mindenkitől azt hallom mikor lesz már gyerek. Ha azt mondom nem tervezem úgy néznek rám mintha valami világvége szörnyeteg lennék.

Még 18-25 évesen szerettem volna, de sajnos az akkori kapcsolataimban egyik párom sem volt még elég érett hozzá. Utána pedig egyre inkább lemondtam róla. Most pedig már inkább rettegek a dologtól.

Azt mondják minden nőnél eljön az a pont amikor mindennél jobban akar gyereket. Lehet hogy nem mindenkinél van ilyen pont? Vagy tényleg én nem vagyok igazi nő amiért egyáltalán nem vágyok gyerekre? :(

2013. dec. 29. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vágytam gyerekre

Aztán egyszer csak lett valaki, akitől nagyon akartam gyereket

Legyen úgy, ahogy Neked a legjobb:)

2013. dec. 29. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Miert kell minden nap egy ilyen kerdest feltenni??? Mar unalmas!!

2013. dec. 29. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

31 évesen nem vagy még lekésve semmiről :)

Attól legyen gyermeked, akitől igazán szeretnéd. Bárki mástól lesz, bánni fogod.

Lehet, majd 40 évesen találkozol azzal, akit a sors neked rendelt, fel a fejjel ;)

2013. dec. 29. 23:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te mások véleményével foglalkozol. Felnőtt ember vagy, te döntesz az életedről. Mások ne érdekeljenek.
2013. dec. 29. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
7%

"valaki nem akar gyereket"

Az az illető "valaki" :) sajnálni fogja majd, hogy nincs, aki halálos ágyán a fejét tartsa, meg a kezét fogja.....

2013. dec. 29. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Én sem akarok gyereket. Miért lenne baj?

Mindenki úgy él, ahogy neki jó!

28/N

2013. dec. 29. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan az elmúlt héten minden nap volt egy ilyen kérdés. Miért lenne baj?
2013. dec. 29. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj,itt egy kérdés,négy gyereke van de még eltermeltetni sem akarják, annyira leszarja 3 gyereke. Na ő is jobban tette,volna ha elutazta volna inkább a gyerekere költött pénzt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

2013. dec. 29. 23:25
 9/13 A kérdező kommentje:

5-ös: semmi garancia hogy a gyereked majd ott lesz veled, a saját szomszédomra oda sem bagóznak a gyerekei az én családom ápolja őt.

Mások véleménye általánosságban nem érdekel, de nagyon nem szeretem mikor ismeretlenben ítélkeznek mások felett.

A többieknek: igen, lehet, hogy az sem mindegy milyen az ember párja, talán ettől is függ ki mennyire szeretne gyereket. :)

2013. dec. 29. 23:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
23:00 az bezzeg nem zavar, amikor az anyukák teszik fel ugyanazt a kérdést naponta százszor. Mindenki azt kérdez amit akar.
2013. dec. 30. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!