Ekkora baj ha valaki nem akar gyereket?
31 évesen mindenkitől azt hallom mikor lesz már gyerek. Ha azt mondom nem tervezem úgy néznek rám mintha valami világvége szörnyeteg lennék.
Még 18-25 évesen szerettem volna, de sajnos az akkori kapcsolataimban egyik párom sem volt még elég érett hozzá. Utána pedig egyre inkább lemondtam róla. Most pedig már inkább rettegek a dologtól.
Azt mondják minden nőnél eljön az a pont amikor mindennél jobban akar gyereket. Lehet hogy nem mindenkinél van ilyen pont? Vagy tényleg én nem vagyok igazi nő amiért egyáltalán nem vágyok gyerekre? :(
Szia, te életed, te döntésed. Egyáltalán nem gond, ha nem akarsz. Lehet, hogy 5 év múlva majd szeretnél, és akkor olyan pár lesz melletted, akivel együtt tudjátok is vállalni. Az élet fura dolgokat tud ám művelni...
Ha valaki azért szeretne gyereket, hogy legyen aki a halálos ágya mellett áll, az nekem sokkal furább, mint ha egyáltalán nem akar valaki.
Szia! Ahogy előttem is írták, ne foglalkozz ezzel, a legtöbb ember meg van győződve róla, hogy amit ő gondol, csak az a helyes, és lábrángást kap, ha más másképp gondolkodik. :)
Talán megnyugtat valamennyire, hogy ha születne egy gyereked, és mondjuk nem akarnál tesót neki, akkor azt kérdezgetné mindenki, hogy „na és mikor jön már a kistestvér?”; ha pedig kettőnél több gyereket szülnél, akkor azt, hogy „minek ennyi gyerek ebbe a mai világba?”.
Egyszerűen tapintatlanok az emberek, vagy lehet, hogy csak a saját sekélyes életük miatt élvezik, ha beleszólhatnak máséba. Számos idős nőt ismerek, akinek nem született gyereke, és „teljes életet élt” mégis, és szoros családi-baráti kapcsolatai vannak. Ugyanígy számos olyan is van (amint más is írta), aki hiába szült gyerekeket, azok egymást és a szüleiket magasról letojják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!