Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szed vki Diane 35 fogamzásgátlót?

Szed vki Diane 35 fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Vélemények? Az orvosom azt mondta, hogy ezt nem kellene szednem,3 hónapja szültem, Azaliát szedtem eddig, de mivel már nem szoptatok visszatérnék a régihez, de az orvosom nem javasolja. Ha vki szed miért azt szedi? És mióta?
2009. dec. 13. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

A Diane a legerősebb tabi, két esetben szokták felírni. Az egyik , ha PCO-d van, a másik a nagyon komoly bőrproblémák. Egyéb esetben nem javallt.

Szedj valami modern, lazább tabit, nem ártasz annyit a szervezetednek!!

2009. dec. 13. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 18évesen kaptam a bőröm miatt, de 1 évnél tovább nem szedhető!!! Súlyosan károsítja a májat és trombózist okozhat és még sorolhatnám a mellékhatásait...

Én soha többet nem szedném. Utána Lindynettet kaptam, az sokkal "könnyebb" gyógyszer.

2009. dec. 13. 23:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi,mindenképpen mást szedek majd
2009. dec. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!