Gyorséttermi kaják szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Úgy meg tudnék néhanapján enni egy BigMacet vagy valami hasonlót...de nem merek. Vagy merjek? MOndjuk havi egy? Vagy kéthavonta?2014. márc. 4. 13:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem havonta,2 havonta belefér.
2/5 anonim válasza:
Szerintem eheted nyugodtan, havi 1 szerintem simán belefér. Persze az első alkalom után figyeld a picúrt nem-e fáj a hasa. Az én kisfiam pocija a pizzát nem bírta, lehet a fűszerek miatt... pedig nem volt hasfájós, csak ha pizzát ettem.
3/5 anonim válasza:
A havi egy simán belefér. :) Egészségedre! Először talán inkább délelőtt, hogyha a kicsinek fáj a pocija, még nappal kiderüljön!
4/5 anonim válasza:
néha lehet "bűnözni". a havi-kéthavi egy BigMac azért nem árt
5/5 anonim válasza:
- Hmmmm... én egy mosolygós alma vagyok. :) Egyél inkább cska engem, meg más növények közül, ami jót tesz neked. :) Ha megeszel, esélyesen támogatod a fám szaporodását, mivel bennem almamagok vannak. :)
Segítség: hazudtam, elnézést érte, hiszen se az almák, se a tehenek nem tudnak beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!