Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tartós szőrtelenítés szoptatás...

Tartós szőrtelenítés szoptatás alatt szabad? Kinek-milyen tapasztalatai vannak e téren? PCOS-es vagyok.

Figyelt kérdés
PCOS/IR-s vagyok. Tartom a 3-as kezelést, de a szőrök zavarnak. Eredményes lehet ez nálam is? Szoptatás alatt szabad ilyesmit csináltatni?
2014. febr. 24. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is PCOS-es vagyok, és nekem az volt a problémám, hogy a bajuszom volt erősebb az átlagosnál. Minden bőrgyógyász ismerős lebeszélt a végleges/tartós szőrtelenítésről, a férjem is nagyon ellenezte - ő is orvos - éppen a PCOS miatt. Sajnos nem tudom már neked visszaadni, hogy miért, de valami olyasmi volt mindenki érve, hogy emellett az anyagcsere és hormonzavar mellett a tartós szőrtlenítés nagyon könnyen okozhat olyan nem kívánatos bőrelvátozásokat, ami sokkal rosszabb, mint a nem kívánatos szőrszálak. Engem meggyőztek, én végül szemöldökcsipesszel szedegettem a bajuszomat - mára már nem is nő vissza soha, plusz amióta szedem a metet és a barátcserjét (nem tervezünk most babát, két éves a lányom, de a premens nekem nagyon jót tesz kúraszerűen), azóta meg is szűnt ez a gond. :) Szóval diéta, mozgás, met, hátha ezek is segítenek, utána pedig konzultálj bőrgyógyásszal, ha mégsem múlna (de ne esztétikai bőrgyógyásszal, mert ők többnyire éppenséggel eladni akarnak), és megbeszélitek, hogy nálad mi volna a megoldás.
2014. febr. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!