Megírnátok a tankerületnek?
Nos, anno az en gyerekemmel is volt hasonló. O volt az osztály rossza, kezelhetetlen, fegyelmezetlen, agresszív, a dolgát sosem végző gyerek - a tanárok szerint. Igaz, csupa jo jegyei voltak, a társai szerették, de a tanárok megállás nelkul szapulták, sot, bántalmazás is előfordult. Mondjuk nálunk nem pályakezdő, hanem igencsak tapasztalat tanítók voltak.
Mi is iskolát váltottunk es hogy, hogynem, ott semmi panasz nem volt es nincs is ra.
Mivel előző iskola miatt jártunk nevelesi tanacsadoba, pszichológushoz, pszichiáterhez, en bizony megírtam, hogy hogy is mennek a dolgok az uj iskolaban. A level tobb példányban keszült, konkretan az osztalyfonokenek írva, de elküldve az igazgatónak, a jegyzőnek, a pszichológusnak, pszichiáternek es a nevelesi tanácsadónak is - utóbbi harom eleve azt mondta, a gyerekkel semmi gond.....
A bántalmazó tanár hogy hogynem korkedvezményes nyugdíjba ment, a masik pedig óraadó lett....
Én meg írnám a helyedben, bizony.
Igazad van, bocs.
A lényeg csak annyi, hogy van egy idegbajos tanító, aki kikészíti a gyerekeket. Nos én elvittem innen a gyermekem, már nem elsőként, volt több gyerek akit alapból nem ide írattak, a pedagógus miatt. Az én, illetve mi problémánk megoldódott, de a többieké nem. Évekre visszavezethető ez, régen is problémás volt. A panaszt a tanító felé érdemes megtenni a tankerület felé? Szerintetek?
#4 így már jó :)
- alapban nem értek egyet azzal, hogy embereket tegyünk tönkre egy levéllel
- azonban alapban nem értek egyet azzal sem, hogy egy "pedagógus" (aki nem az) gyerekeket tegyen tönkre
- jelen esetben a mérleg serpenyőjében a gyerekek nyomnak többet
- igen, írd meg az iskola igazgatójának is, de a helyedben a tanítópárnak is elküldeném tájékoztatásul, hátha észbe kapnak
Igen, én is igyekszem mérlegelni a dolgokat
Csupán az tart vissza, hogy a másik gyerekem mêg ott van felsöben. Igaz itt az alsós és felsös tanárok nem igazán vannak jóban egymással. Volt aki azt mondta akár név nélkül is. Csak pár mondatban összefoglalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!