Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Háromgyerekes anyukák, apukák!...

Háromgyerekes anyukák, apukák! Autócsere előtt állunk és szeretném ha megírnátok a tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Természetesen olyan autót keresünk, amibe befér 3 gyerekülés, max. összeg amivel gazdálkodhatunk 1 millió forint. Érdekelne, hogy a ti autótok pl. műszakilag mennyire megbízható, száguldozni nem fogunk, szóval ez nem lényeg, inkább, hogy ne kelljen folyton szervízbe hordani az autót.:)
2014. jan. 29. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi is most cseréltünk autót. Nekünk az volt a kritérium, 100.000 km alatt legyen az autó km óra állása, és ne legyen 6 rvnél idősebb, mert azokon már jön elő a baj, agyon hajtott, azért adják el.

Nekünk 1,5M volt a keret, Fiat Lineát vettünk.

Hátul elfér 3 gyerek, a csomagtartó hatalmas, a nagy babakocsi, és a nagy bevásárlás is bőven elfér benne. Nagyon sok extra van benne, klíma, elektromos ablakok, sok légzsák.....

Nagyon jó autó, nem örülünk hogy ezt választottuk.

Www.hasznaltauto.hu

Itt a kritériumaidat írd be, hogy max. 1 millió lehet, x éves, x kilométerrel, s azok között válogathatsz.

2014. jan. 30. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:
renault kombik már vannak ennyiért, 100000 km alatt. Simán elfér 3 nagy gyerekülés.
2014. jan. 30. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egy 15 személyes Ford Tranzitot vettem,1 millióért a nevemre is írták.Vonóhorog kellett rá csak :-)

Azért ekkorát,mert vagyunk mi,az 5 személy eleve.Édesanyámék ha jönnek a plusz 4 fő,innentől necces a 9 személyes.Velük megyünk tovább a dédiket látogatni stb.

Ja és a 9 személyes árában megkaptam,mert erre már busz jogsi kell(nekem van,így nem gond) így nem sokan keresik.

Megbízható gép,eddig nem volt baja,nem egy kapkodó idegbeteg,de legalább elférünk kényelmesen.Egy hátránya van: nagyon magas a sima kocsihoz képest,így a garázsunkba nem fér be(alakítani kell majd a garázson)

2014. jan. 30. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!