Háromgyerekes anyukák, apukák! Autócsere előtt állunk és szeretném ha megírnátok a tapasztalataitokat?
Mi is most cseréltünk autót. Nekünk az volt a kritérium, 100.000 km alatt legyen az autó km óra állása, és ne legyen 6 rvnél idősebb, mert azokon már jön elő a baj, agyon hajtott, azért adják el.
Nekünk 1,5M volt a keret, Fiat Lineát vettünk.
Hátul elfér 3 gyerek, a csomagtartó hatalmas, a nagy babakocsi, és a nagy bevásárlás is bőven elfér benne. Nagyon sok extra van benne, klíma, elektromos ablakok, sok légzsák.....
Nagyon jó autó, nem örülünk hogy ezt választottuk.
Www.hasznaltauto.hu
Itt a kritériumaidat írd be, hogy max. 1 millió lehet, x éves, x kilométerrel, s azok között válogathatsz.
Én egy 15 személyes Ford Tranzitot vettem,1 millióért a nevemre is írták.Vonóhorog kellett rá csak :-)
Azért ekkorát,mert vagyunk mi,az 5 személy eleve.Édesanyámék ha jönnek a plusz 4 fő,innentől necces a 9 személyes.Velük megyünk tovább a dédiket látogatni stb.
Ja és a 9 személyes árában megkaptam,mert erre már busz jogsi kell(nekem van,így nem gond) így nem sokan keresik.
Megbízható gép,eddig nem volt baja,nem egy kapkodó idegbeteg,de legalább elférünk kényelmesen.Egy hátránya van: nagyon magas a sima kocsihoz képest,így a garázsunkba nem fér be(alakítani kell majd a garázson)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!