Megírnátok mennyi vizet fogyasztotok egy hónapban és erre hányan vagytok?
Tudom, ne ide kellene írnom, de itt talán kapok választ.
Érdekelne az is, aki átalányt fizet, hány köbméterre mennyit fizet, vízórás is érdekel, havonta, 2-3 havonta... ??
Nagy segítség lenne, köszönöm!
2 felnőtt+2 gyrek
kertes ház, nyáron locsolunk ezerrel, 200 literes bojler van fent a padláson
26m3/2 hónap átalány
eddig 6300 forintot fizettünk 2 havonta
Nem tudom tudom mennyi lesz 2011-ben, Bp-en tarlós "úr" elintézte rendesen, a csatorna 20%kal emelkedik, a víz nem tudom mennyivel.
Szia!
Nálunk 2 havonta kell kiírni az óraállást,általában 2 hónap alatt 3-4m3 meleg víz,és 6-7 m3 hideg vizet használunk el(csak zuhanykabinunk van a fürdőben)
2 felnőtt és 2 gyerek
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem tudom hogy járnánk jobban.
Nálunk a helyzet 2 felnőtt + egy 20 hónapos.
10 m3-re fizetek átalányt, eddig 6 ezer körül volt (nem tudom pontosan mennyi) ez havonta!!! Erre a szolgáltató rátett 2 ezer körüli továbbszolgáltatási díjat (!?!)... így lett 8 ezer valamennyi, a mai vízszámlám viszont már 9500 körül van!!! Havonta!
Azt hiszem be kellene szereltetnünk egy vízórát.
Az nem számít, hogy mennyi a beszerelés... vagyis persze számít, csak egyszerűen annyira rossz, hogy számolnak 10 m3-re és kész.... sosem lett kevesebb a számlám, sosem kellett ráfizetnem... mindig 10 m3...
Villanyra és gázra is átalányt fizetek, de azt legalább leolvassák évente egyszer és tudom mennyit fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!