GYES mellett mennyit lehet dolgozni? Lehetséges hogy nem igényelem meg, helyette inkább dolgoznék?
Most költözünk haza, es otthon gyesre lennék csak jogosult mivel nem fogadjak el a külföldi munkaviszonyom! Otthon szeretnek hamar munkába állni! Dolgozhatok GYES mellett 12 órás műszakban? Ha nem igényelem meg a gyest akkor dolgozhatok?
Kisfiam 2 eves, es bolcsibe szeretnénk íratni!
Koszonom a válaszokat!
nem, nem szuper, de majd rájöttök...
döntsétek el, gyereket akartok, dolgozni vagy pénzt...
ha nem tudtok dönteni, ne szüljetek.
Hát ennyi erővel, kis túlzással csak a kisebbség szülne gyereket, mert ők nem mennek dolgozni, viszont az utánpótlást szeretik biztosítani. A tisztességesen dolgozó emberek viszont nagyon ritkán tehetik meg, hogy ne térjenek vissza dolgozni, mert a gyes összegéből még az egyébként diplomás átlag keresetű férj mellett is éhen lehet halni...
Úgyhogy köszönjük a hozzászólást, nagyon reális...
Ja meg annyit, hogy szerintem meg mindig jobb az hogy dolgozok mint hogy varjam minden hónapban a gyest es kozben siránkozzak hogy ezt sem tudom megvenni meg azt sem!
Komolyan nem ertem, hogy valaki feltesz egy kérdést es kapásból rosszindulatú választ kap!
Mindenki másnak koszonom a válaszát!
Hú milyen fura egyének vannak itt,biztos a gyerek mellett ül napi 24 órában minimum a gyerek elsős koráig.
Kérdező úgy tudom,hogy januártól lehet mellette teljes munkaidőben dolgozni,legalábbis decemberig 6 órában dolgoztam,és most már 8ban és még kapom a gyest(még 2 hónapig jár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!