Van itt olyan anyuka aki iskola és/vagy óvoda mellett lakik? Mennyire elviselhető anyuka szemmel?
Mi egy olyan házban lakunk, hogy közvetlen mellettünk van általános iskola, óvoda és egy saroknyira bölcsi.
Viszont a kérdésed nem értem.
Két lányom van, 3 évesek voltak novemberben.
Én ovi mellett laktam. Nincs gyerekem, de egyáltalán nem volt zavaró. Mivel napközben dolgozom, ezért a hangoskodás nem zavart. De nem is voltak olyan hangosak, inkább aranyos volt, ahogy kint játszanak és nevetgélnek. Szemetelés egyáltalán nem volt.
És háziállat lopkodás? :S Ilyenről még nem is hallottam :D
Az én lakásom az óvoda udvarától 5, az iskola udvarától kb 40 m-re van.
Nem értem, hogy valaki miért gondolja, hogy eladhatatlan ilyen feltételekkel egy lakás. Talán még jobb mint a többi.
A suli ovi, déli pihenésnél, majd kb 16 h-tól és hétvégén teljesen csendes. Nincsenek parkoló autók, nincs hétvégi műszak mint némely cégnél stb.
Szóval teljesen értelmetlen feltételezés ez. Egyáltalán nem zavaró. Amúgy meg a galibát általában nem az oviból és suliból hazafele tartó gyerekek okozzák, hanem azok a kulcsos gyerekek, akik napközi helyett az utcán lézengnek.
Szerintem nincs kockázata egy ilyen lakásnak.
Ez egy családi ház lenne. A kert végében a suli, az udvar mellett az ovi. A kisállat lopást ovisokról nem tudnám elképzelni, de mondták, hogy van olyan, hogy odacsalogatják a nagyobbak a kerítéshez mondjuk a pici kutyát és átveszik alatta vagy ilyesmi. Én konkrétan még nem hallottam ilyenről. Meg említették azt is, hogy majd akkor lesz zaj amikor altatni akarom a gyerekeimet... Ez mondjuk alapból lehetetlen, mert kb akkor alszanak ők is amikor az ovisok.
Csak egy kis megnyugtatásért jöttem ide, hogy nem vagyok annyira hülye, hogy ilyen helyen néztem ki egy házat. :D
Első vagyok, 20 hónapig voltam otthon a gyerekekkel nem volt zsibongás. Azaz olyan mértékű nem ami zavaró lett volna, pedig gyakran altattam a csajszikat a függő folyosón.
Épp áruljuk a lakásunkat, nagyon sok az érdeklődő. Inkább előny, hogy közel az ovi, suli, bölcsi, bolt, busz és villamosmegálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!