Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki iskola és/vagy óvoda mellett lakik? Mennyire elviselhető anyuka szemmel?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem itt, mert más szemmel látják az anyukák az ilyen dolgokat és más szemmel akiknek nincs gyerekük. Az iskolánál általános alsó tagozatra gondolok.
2014. febr. 24. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha az udvaron altatsz, akkor a gyerekzsibongás inkább csak egy olyan alapzaj, ami még segít is altatni. Ha persze nem tényleg ott vannak a szomszédban és a babakocsitól pár méterre futkároznak a sikítozó gyerekek.

De nézd úgy, hogy ez az udvaron babakocsiban tologatós korszak 2 év, és az utána jövő iskolás kor 5-8 vagy még több év, tehát ha a zaj "zavaró", akkor is több ideig tudod a hasznát élvezni.

Egyébként én kisgyerekesként a két kezem összetenném egy ilyen házért, hogy nem kell a gyerek suliba vitelét összekordinálni, csak simán átsétálok vele...

2014. febr. 24. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

általános iskola a szomszédunk.

egy dolog zavar, a bunkó szülők! :D rendszeres, de tényleg rendszeres, heti 1x legalább előfordul, hogy beállnak a kapuba és nem tudok kiállni pedig mennem kell dolgozni.

ha szülői vagy ballagás van akkor eddig kivétel nélkül beálltak a kapubejáróba és órákig se ki se be!

sőt, egyszer kinyitottam a kaput mert tudtam, hogy nemsokára kezdődik a ballagás nekem meg el kellett mennem fél órával később, gondoltam ha a táblát, kaput nem ismerik fel, egy nyitott kapu csak egyértelmű lesz, hogy ne álljanak oda! erre a barom anyukája BEÁLLT A KERTBE!!! :D

a gyerekek nem zavarnak, nagyon is jó, hogy 4kor hazamennek és csönd van, míg mondjuk egy kocsma lenne a szomszédunkban akkor este 10ig dübörögne a zene...

kisállatokat nem lopnak, a macska ki szokott ülni a járdára mert imádja, hogy 2 órán keresztül boldog boldogtalan simogatja őt, sőt sokszor az ebéd maradékukat is megkapja, még etetni se kell :P

2014. febr. 24. 14:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Jujj ez a parkolós dolog nagyon durva! Mi főút mellett lakunk most és azt is utálom amikor egy percre megállnak a kapubejárónkban. Legalább gurulna 2 métert előre, ott senkit sem zavarna...
2014. febr. 24. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi udvarunk végében iskolaudvar van.Szünetekben ill.jó időben kb. 2-4 között azért van ricsaj rendesen amikor kint vannak.De ez csak az első 3 évben zavarhat be utána ti is ovisok, sulisok lesztek: )mire hazaértek már csönd van,nyáron király nem a fűnyírót hallgatod hajnalban-alkonyatban.A labdákat rendszeresen átrúgják,visszadobom...A kerítés végi sávba csak füvet vetek: ).Amúgy meg nagyon jó,hogy a nagyfiam csak tanítás előtt pár perccel átszalad-tovább alhat.Szóval én nem bánom,inkább előny,mint hátrány.
2014. febr. 24. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Szüleimmel szemben van az iskola, és nem a zaj, hanem az eszméletlen zsúfoltság a zavaró, de csak a reggel 7-8 és délután 3-4-5óra között. A bunkó szülők.... nehogymár sétálni kelljen 10-100m-t a kocsiig, megállnak mindig az ajtóban kocsival, mert persze elviselhetetlen lenne, ha nem kocsival járna minden gyerek suliba! :)) De nem az autó a baj, hanem az, hogy nem találják meg a parkolót és szüleimnek is nehéz ebben az időben autóba ülni. Bár már nyugdíjasok és hozzászoktak- úgy alakítják az életüket, hogy ezekben az időkben ne kelljen kocsiba ülniük.

Ha programok - szülői van, akkor még sok a kocsi a környéken- de ezt leszámítva semmi más- hangoskodás, vagy lopások nincsenek.

MÉg egyszer történt annyi, hogy szüleim hátsókertében,a kerítésen kívül volt a felsős fiuk dohányzó helyen, mindig oda lógtak ki cigizni. De egyszer-kétszer apukám elkapta őket- elbeszélgetett velük, hogy azért ez nemkéne- így azutóbbi időben már leszoktak róla. Minden csikket - csokipapírt stb. ott dobáltak szanaszét, elég zavaró volt. Főleg, hogy oda több szomszéd, velük együtt ültetgetett zöldségeket, anyu dísztököt (na ezeket mondjuk mindig lelopkodták, de nem biztos, hogy a gyerekek), van akinek kis fóliasátra van. Így a rendezett veteményesekben elég zavaró volt a sok szemét és csikk.

2014. febr. 25. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!