Van itt olyan anyuka aki iskola és/vagy óvoda mellett lakik? Mennyire elviselhető anyuka szemmel?
Ha az udvaron altatsz, akkor a gyerekzsibongás inkább csak egy olyan alapzaj, ami még segít is altatni. Ha persze nem tényleg ott vannak a szomszédban és a babakocsitól pár méterre futkároznak a sikítozó gyerekek.
De nézd úgy, hogy ez az udvaron babakocsiban tologatós korszak 2 év, és az utána jövő iskolás kor 5-8 vagy még több év, tehát ha a zaj "zavaró", akkor is több ideig tudod a hasznát élvezni.
Egyébként én kisgyerekesként a két kezem összetenném egy ilyen házért, hogy nem kell a gyerek suliba vitelét összekordinálni, csak simán átsétálok vele...
általános iskola a szomszédunk.
egy dolog zavar, a bunkó szülők! :D rendszeres, de tényleg rendszeres, heti 1x legalább előfordul, hogy beállnak a kapuba és nem tudok kiállni pedig mennem kell dolgozni.
ha szülői vagy ballagás van akkor eddig kivétel nélkül beálltak a kapubejáróba és órákig se ki se be!
sőt, egyszer kinyitottam a kaput mert tudtam, hogy nemsokára kezdődik a ballagás nekem meg el kellett mennem fél órával később, gondoltam ha a táblát, kaput nem ismerik fel, egy nyitott kapu csak egyértelmű lesz, hogy ne álljanak oda! erre a barom anyukája BEÁLLT A KERTBE!!! :D
a gyerekek nem zavarnak, nagyon is jó, hogy 4kor hazamennek és csönd van, míg mondjuk egy kocsma lenne a szomszédunkban akkor este 10ig dübörögne a zene...
kisállatokat nem lopnak, a macska ki szokott ülni a járdára mert imádja, hogy 2 órán keresztül boldog boldogtalan simogatja őt, sőt sokszor az ebéd maradékukat is megkapja, még etetni se kell :P
Szüleimmel szemben van az iskola, és nem a zaj, hanem az eszméletlen zsúfoltság a zavaró, de csak a reggel 7-8 és délután 3-4-5óra között. A bunkó szülők.... nehogymár sétálni kelljen 10-100m-t a kocsiig, megállnak mindig az ajtóban kocsival, mert persze elviselhetetlen lenne, ha nem kocsival járna minden gyerek suliba! :)) De nem az autó a baj, hanem az, hogy nem találják meg a parkolót és szüleimnek is nehéz ebben az időben autóba ülni. Bár már nyugdíjasok és hozzászoktak- úgy alakítják az életüket, hogy ezekben az időkben ne kelljen kocsiba ülniük.
Ha programok - szülői van, akkor még sok a kocsi a környéken- de ezt leszámítva semmi más- hangoskodás, vagy lopások nincsenek.
MÉg egyszer történt annyi, hogy szüleim hátsókertében,a kerítésen kívül volt a felsős fiuk dohányzó helyen, mindig oda lógtak ki cigizni. De egyszer-kétszer apukám elkapta őket- elbeszélgetett velük, hogy azért ez nemkéne- így azutóbbi időben már leszoktak róla. Minden csikket - csokipapírt stb. ott dobáltak szanaszét, elég zavaró volt. Főleg, hogy oda több szomszéd, velük együtt ültetgetett zöldségeket, anyu dísztököt (na ezeket mondjuk mindig lelopkodták, de nem biztos, hogy a gyerekek), van akinek kis fóliasátra van. Így a rendezett veteményesekben elég zavaró volt a sok szemét és csikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!