Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a három leggyakoribb...

Melyik a három leggyakoribb lánynév mostanában (gyermekek körében)?

Figyelt kérdés
Nem a statisztika érdekel, hanem a saját véleményetek!
2014. márc. 1. 11:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ugyanazokat mondtam volna, amiket te, kérdező, Hanna, Lili és Jázmin. De Anna, Csenge, Eszter és Zsófia/Szofi is sok van. Egyébként nekem az Eszteren és Lilin kívül nagyon tetszik az összes mostani "divatnév", nevekben nem is rossz a közízlés. :)
2014. márc. 1. 18:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Anna, Hanna, Lili
2014. márc. 1. 20:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálunk az említett leggyakoribbakon kívül (Hanna, Anna, Lili) a Zselyke, amit lépten-nyomon hallok.
2014. márc. 1. 21:19
 24/25 anonim ***** válasza:

nálunk is menő a Hanna, a Nóra nagyon és több ismerősömnek is van Emma nevű lánya.

Lehet, hogy nincs benne a top 10-ben, de akik mostanában születtek az ismerettségi körben, ott többször előfordult.

Én kisfiam Hunor, és mondják, hogy milyen divatnév. Ovijában 13csoport van, 443gyerekkel, jónagy ovi, és még nem hallottam rajta kívül Hunort. Most voltunk iskolába beiratkozni, ahova mondták, hogy 183gyerek jelentkezett! FElolvasták a névsort és egyetlenegy Hunor volt- az én gyerekem. De volt 4Csanád, 3Zsombor és 3Csongor. Ugyhogy máshol lehet a Hunor a divatnév, de mivelént a Zsombor-CSongor-Csanád név viszi a pálmát! És bocs, hogy fiuneveket is írtam!

2014. márc. 1. 21:32
 25/25 A kérdező kommentje:
Én sok Hunort hallok....
2014. márc. 1. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!