Melyik a három leggyakoribb lánynév mostanában (gyermekek körében)?
Figyelt kérdés
Nem a statisztika érdekel, hanem a saját véleményetek!2014. márc. 1. 11:32
12/25 anonim válasza:
Én sem értem,hogy Emma szerintetek a top 3-ban benne van... Én is 1 kislányt ismerek még ,aki Emma,az egész oviban is 1 darab Emma van! Tudom,hogy statisztika,de a szerint is a 13. helyen végzett. Szóval még a Top 10ben sem volt benne.Szerintem sokan csak elkönyvelték,hogy hú,de gyakori és akkor már azt kell mondani. Hanna viszont tényleg nagyon sok van,de én ilyenkor mindig azt mondom,hogy nem véletlenül adják sokan egy nevett,valószínűleg oka van,talán mert szép?? :)
13/25 A kérdező kommentje:
Felénk a leggyakoribb egyértelműen a Hanna, a Lili és harmadikat nehéz mondanom, talán a Jázmin.
2014. márc. 1. 13:12
15/25 anonim válasza:
Kisebbik lányom Emma. Amióta megszületett, lépten-nyomon azt hallom, hogy "Hallod, ő is Emma!" A másik gyakori az Anna a környékünkön. Harmadikat nem tudnék mondani.
18/25 anonim válasza:
Nálunk Adél, Jázmin, Laura. Az Adélon én magam is csodálkozom, de kapásból négyet tudok a játszótéren.
19/25 anonim válasza:
Nem a statisztika szerint, de nálunk is a leggyakoribb név az Emma. Dobogósok még: Eszter, Hanna
20/25 anonim válasza:
Nálunk rengeteg Zsófia, Lili és Laura van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!