Szerintetek szép ez a lány név hogy Sájen? (Nincs még Magyarországon ilyen név)!? Nem szappanoperábol van!?
Figyelt kérdés
Személy szerint nekem és a ferjemnek nagyon tetszik!? Amerikai név valojaban egy indián törzs neve volt!?2014. jan. 9. 00:30
1/11 anonim válasza:
Így leírva nekem nem tetszik. Hangzásra igen.
2/11 Kamo Atpij válasza:
Csejen? Nem szép név.
Adj neki két keresztnevet, egy hétköznapit, és egy divatosat, és majd választ, hogy melyiket használja.
3/11 anonim válasza:
Ez kb. Olyan mint a Dzsenifer, vagy Dzsesszika
Amerikában használt keresztnév
Ha indiánok vagytok, megértem hogy hagyomány őrzés végett ezt a nevet adjátok,
Ha nem, akkor csak az jut eszembe hogy a kissebbséghez tartoztok, s egy feltűnő nevet szeretnétek...
Na meg mint ahogy előttem írták, magyarosítva Cshájen lenne:)))
4/11 anonim válasza:
A Kalderás Sájen jól hangzik, de más vezetéknévvel eléggé gagyi szerintem. Persze ha nektek ez tetszik adjátok, de ne várjátok el a gyerektől, hogy neki is tetszen.
5/11 anonim válasza:
Jelenleg nem anyakönyvezhető Magyarországon, csak ha indokkal (ez esetben pl. amerikai felmenők) kérvényezitek és engedélyezik.
6/11 anonim válasza:
És hogy jön ez ide Mo-ra? :)
Amúgy a kiejtése tetszik, olyan mint a selyem, lágy hangzású, de nekem nagyon idegen. Semmiféleképp nem adnám a gyerekemnek.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3as nem értem miért kell folyton ezzel a kisebseggel jönni?? Semmi köze a név választásnak a hova tartozáshoz szimplán tetszik!! Már bánom hogy ki írtam! Egyébként anyosom kint él együtt találtuk ezt a nevet és ha nem úgy anyakönyveznék ahogy leirtam úgy nekem sem tetszene! Köszi a válaszokat!
2014. jan. 9. 12:39
10/11 anonim válasza:
Egy amerikai kislánynak igen, magyarosítva nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!