Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan kisgyerekes...

Tényleg van olyan kisgyerekes anyuka, aki a bolton kívül nem jár sehova?

Figyelt kérdés

A férjemnek ez az elvárása, mert szerinte ez a normális. 18 hós a kicsink.

Azt szeretné, hogy ne járjunk el sehova - se kismamaklub, se úszás, se foglalkozás( pld zenebölcsi) se semmi. Max a játszótérre menjünk, de csak akkor, ha jó idő van. Ne találkozzunk senkivel, ne menjenk senkihez, ide ne jöjjön senki, szakítsak meg mindenkivel minden kapcsolatot( rokon, ismerős, haver), csak max az anyámhoz menjünk. Ne tanuljak, mert felesleges ...se tanfolyam, se suli, de másképpen se ( pld autovezetés).Ha elmegyünk vásárolni, akkor is rohanjunk haza, ne nézelődjek. Szerintetek? Valóban ilyennek kellene lennie egy kismamának és csak én vagyok ideggyenge, hogy ezt nem akarom és nem is bírom?

2009. dec. 11. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
És a férjed is hazasiet rögtön munka után????
2009. dec. 11. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elottem szolokkal,ne hagyd magad.Hidd el,nem birnad h mindig otthon a 4 fal kozott.Attol h anyukak lettunk meg ugyanazok maradtunk.

Ne hagyd magad!!!

5 honapos kisfiu anyukaja

2009. dec. 12. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Én fejberúgnám az már szent ^^ mármint a férjed ^^ tipikus esete a csak magamnak akarlak típusú pasinak,elég gáz amúgy,de az vesse rá az első követ aki...ugye ismered a mondást ^^

Az én szerelmem,még ösztönöz is,pedig nincs még 21 éves sem,mégis visz minden hová, iletve majd fog ^^

Ada és Abi

2009. dec. 12. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én párom soha nem szól(t) bele, hogy mikor, hová és kivel megyek. Sőt örül, ha van programom és jól érzem magam. Még csak várjuk a babát, de alig várom, hogy megszülessen és mehessünk csavarogni. Kicsit nehezen viselem a terhességet, ezért most nem járok el, főleg busszal itthonról, de már nagyon várom a picinket.

A babának is szüksége van az külvilág ingereire, az is szükséges az egészséges mentális, szociális fejlődéséhez.

Rabszolgát akar belőled faragni a férjed? A baba születése előtt is ilyen volt? Beszélj vele, hogy neked ez így nem jó és a babának sem. Van egy ismerősöm, ő sem viszi soha sehová a babáját, ő állítólag ennyire félti, kb. 1 éves a gyerek és mindentől fél, megijed, sír. Ennek sincs értelme.

31 hetes

2009. dec. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!