Hányás szagot mivel lehet kiszedni a padlószönyegből? Már a domesztoszos vizzel is probálkoztam, de nagyon érződik
Dörzsöld be szódabikarbónás vízzel, kicsit hagyd rajta, majd tiszta vizes szivaccsal dörzsöld át.
A szódabikarbónának is van egy érdekes, nem túl jó szaga, ezért pár nap múlva érdemes áttisztítani sima illatos kárpittisztítóval.
Nekem eddig ez vált csak be a durva szagok ellen.
Én is ezzel küzdök éppen,
az egész szoba büdi egy kis folt miatt.
Mosogatószeres vízzel dörzsöltem, utána meg ruhaöblítővel.
A szódabikarbónához ha keversz illóolajat, akkor nem csak szagtalanít, hanem illatosít is! :)
De én nem vizesen szoktam, hanem szárazon beszórom az egész szobát, majd 30perc múlva felporszívózom.
Vanish szőnyegtisztítós!
8 hónapos fiam néhányszor már lebukta kúszás közben a szőnyegeket (is), és ez tutira rendbe hozta. Csak fel kell habosítani, a habot rátenni a szőnyegre, kefével átdörzsölni. Megszárad, kiporszívózod és már készen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!