Macskapisit hogy szedjem ki a padlószőnyegből?
Az, hogy látszik rajta a folt, az a legkisebb bajod lesz, majd meglátod!
Nekem van egy lelkileg sérült macskám, aki folyton bebrunyál, ha megijed valamitől.
a szag fog kinyírni, amit hagy maga után. Nekem már sok mindent javasoltak, ami persze egyik sem jött be.
Én sima mosószeres, domestosos (ha a szőnyeged engedi) vízzel, és körömkefével szoktam sikálni a foltot. Ecetes vízzel kezdj, utána a mosószer. Ha az ecettől is félted a szőnyeget, akkor próbáld citromlével.
A szalmiákszeszt ajánlották még, de az ammónia, és gyakorlatilag ugyanolyan szaga van, mint a macskapisinek, úgyhogy azt nem javasolnám!
Na és akkor engem szekálnak ha ezen az oldalon azt mondom hogy macska meg kutya nem lakásba való de ki az udvarra.
Próbáld kisúrolni sima mosószeres ronggyal majd spriccelj rá SAVOT. Így sikerülnie kellene a szagot is eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!