31-32 hetesen külföldi városnézésen volt valaki?
Budapest-Belgrad-Athen
Budapest Belgrad 65 perc
Belgrad Athen 90 perc
Az atszallasok odafele 2,5 óra visszafele picivel több, mint egy óra
Ne haragudj, de nem igazán értem, hogy "ennyi utazás után". Egyáltalán nem érzem azt, hogy sokat utaznék. Maga az utazás 65 perc és 90 perc. Közben a business váróban eszünk-iszunk valamit, ami jól esik, ami általában kényelemsebb, mint a lakásunk.
Tény ez az első terhességem és nincs összehasonlítási apalom, de nekem pont az utazás az ami egyáltalán nem tűnik akadálynak.
Azért ragaszkodom Athénhoz, mert ott laktam és a férjem még nem volt ott. Mivel fontos része az életemnek szeretném megmutatni neki.
Volt egy kérdésem az utazás kategóriában, hogy hova menjünk Görögországba vagy Olaszországba. Csak az eredeti időpont amit kinéztünk, akkor 26 hetes lettem volna nem jó, mert elhalasztották egy tárgyalásomat arra a hétre és elvileg ítéletet szeretne mondani a bíró, úgyhogy nem kérnék halasztást. Az eredeti időponttól nem aggódtam:) Viszont utána ez az a hét amikor tudunk menni.
Megvettem az előbb a repülőjegyet. Ha nem bírom a városnézést, akkor hagyjuk az athéni szállást, úgyse volt túl drága és elmegyünk előbb a szigetre. Legfeljebb bukunk pár ezer forintot, de jól érezzük magunkat.
Mondjuk azért olyan repülőjegyet vettem ami átírható ha esetleg nem tudnánk menni elküldünk magunk helyett valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!