Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek császárm...

Van itt olyan, akinek császármetszés után lett endometriózisa?

Figyelt kérdés
Mit tapasztaltál, mik voltak a tünetek?
2014. febr. 20. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt egy császárom és rá néhány évvel kezdtem tüneteket észlelni. Elhúzódó vérzés, időnként fájdalmas menstruáció. Nagyobb jelentőséget ennek enm tulajdonítottam, fájt régebben is. Aztán lett egy pici petefészek cisztám, amit meg kellett műteni, a műtét közben derült fény az endometriózisra, egyúttal ezt is megcsinálták. Utána volt még egy császárom, most még nem érzek semmi különöset.
2014. febr. 23. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nekem PCOS-em van, szóval cisztám mindig és sok volt, most viszont lett egy nagy dudor a császár hegén, amit a férjem megultrahangozott - vérrel van tele, és mivel ciklushoz kötötten fáj, ezért a nőgyógyász endonak gondolja, és vsz. császár közben sodródott a hasfalamra, majd ott megtapadt, és most fájdogál.

De emellett semmi nincs, sem elhúzódó vérzés, sem semmi, csak ez a dudor fáj menstruáció idején, szóval remélem, hogy más helyre nem került méhnyálkahártya. :/

2014. febr. 24. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez elég jellemző. Lézerrel csinálták meg nekem.
2014. febr. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!